candy from strangers

The night is over! Kvällen började med Metallica och flera flaskor ASTI hos micke TH. Glaset tyddes aldrig vara tomt och det tackar vi cola-micke för :)
Inne på A-tona var det fullkomligt kaos. O när vi var snäppet nära på att ta taxi(igen) kom två lirare. eller ska man verkligen kalla dom för det Falsterbooo?
- Habibi vi kör. han bor på motorväg. vi komma snart.
S&E- ehh njaa det fixar sig nog!
- vara rädda?
S&E- ehh JAAAAAAAAA.
Sen kom en riktig Lirare. O hemma hos denne rundade vi av med lite gitarrspel o möjs. Lirare 1 stod för denna underhållning medans Lirare 2 och 3 mest hade två möjsatynner!
O nu är man hemma. Men hur gick detta då till? JOO vi åkte tåg, omed 1,5 timmars väntan kan man inte göra annat än o äta två frallor, 3 glassar och dricka 3 loka himalaya high. 
Vi har också konstaterat att när klockan är 8, 9, 10 på morgonen är det okej att springa runt i partynattens outfit. men efter det.. är det INTE OKEJ.
Ja just det. en tripp till nogersund senare idag. elin kan inte leva utan sin mobil och jag inte utan min camera.

Ikväll blir det MÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖJS för hela slanten. 

/ Sara LloydBanks
http://www.youtube.com/watch?v=FVe-zxYvshk&feature=related

Kommentarer
Postat av: Booson

vilken bonne du låter som när du använder dig utav: lirare och går på altona.

Sara skärp dig nu ;)

Postat av: LL

Haha men älskling då! ;)asså du.. kollade in din blogg nu. HURFAN har jag kunnat missa den? HAHAH den är heeelt världs. Nej från o med nu ska jag ha herrbooson som startsida! p.s hur går det utan kevin????

2008-09-20 @ 17:35:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback