SWEET FANTA DIALLO

glad glad glad. när jag lyssnar på den.

ska bli rrroligt o träffa pappa dennis i morron. var ett tag sen nu ju. I morron är det Banks&young Buck on the dancefloor som gäller.


berör mig.
http://www.youtube.com/watch?v=IrZcB-9i7I0







Sov gott.

Seven pounds.

med will smith. den vill jag se!


På lördag förmiddag ska jag till saxen och färgen och sen tänkte jag faktiskt bege mig hem till lilla k-hamn.

/LLOYD BANKS.

Debatt

kv'llens debatt handlade om O.G. j'vligt intressant faktiskt. hur de t'nker. och jag kan faktiskt inte f;rst[ hur man kan k'nna en s[n nyfikenhet och viljan att g[ med i s[nt  som f;r s[ mkt ont med sig. o den d'r mannen med som 'g;mmer sig i turkiet n[nstans verkar vara en riktigt ruskig man. Alla s'ger att det 'r samh'llets fel men det 'r som sagt vetenskapligt bevisat att det handlar om UPPFOSTRAN. kan samh'llet ansvara f;r det ? NEJ.

d'remot att uppt'cka folk som håller på att trilla dit 'r ju en annan sak men det är inte ditt o mitt fel att de s;ker sig dit eller hur?







V"NNEN SOM KAN S"TTA ORD P{ MINA TANKAR.


fUck.

Hur gör man?

SS

haha vilket underbart program! jag vill ocks[ jobba d'r. tror jag hoppar av skolan. en g[ng hade jag en dr;m om bartenderutbildning. hade varit en kul grej tror jag. v'rsta partytricket.

lite glad.

Idag har mamma, mormor o fisen varit o h'lsat p[. mamma kom med mat o mormor kom med bullar o kakor. haha. det kan ju bara inte blir b'ttre.
Nu t'nkte jag kolla p[ the notebook.

varf;r funkar inte vissa knappar p[ tagentbordet. fragetecken.



Söndag

Jag och elin vaknade 1 idag. utvilade och redo för nya äventyr. hehe njaa. inte riktigt. men det blev en sen frukost och en promenix till nära dig.


I morron är jag ledig! Och det bästa är att min lille vän Mr .TH ommer! Dricka lite kaffe och snacka lite. Välbehövligt.



långsamt

ohhhh den här låten hade jag glömt bort.. kärleks-låten. http://www.youtube.com/watch?v=U1PfHkZr90s

förövrigt har jag haft en trevlig kväll dock ingen utgång men sparar mig till i morron då bästis kommer.

Idag har vi fått en sticka i skolan där man kan välja från ingen smärta till värst tänkbara smärta. tror min stannar på outhärdlig. För idag har jag provat på C:s läppstickare. ha ha

 

J&S(bullet)




hugs.

Pokerface

Vi kör på en dubbel!


Put a ring on it?

MMMMMM=) Jag har idag inhandlat mig ett par nya byxor och ett par skor. måste säga att jag skämms lite för det fast jag är lite nöjd över det också. hmm.
I helgen blir det fest igen. Dock ingen repris i stil som förra.. Elin o mia kommer hit på lördag. = utgång. Är du på?

carlan vad grym igår. annars var stället rätt lamt. Besviken på Bästis.

Idag hade vi en mkt intressant föreläsning då doktor markus var på besök. mina vänner och jag har kommit på att det är jävligt sexigt och va grym på något speciellt. Håller ni med mig?

En MYSbild



sen bjuder på denna med..


jonas.. KOMMENTERA!

=(

FAN FAN FAN FAN FAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Att leva livet

som en fattig student. Oja.. det har man verkligen fått känna på, alla redan nu. Nu förstår man desperationen över att behöva gå och vänta på CSN-pengarna. Skit också. Det är tur att man har en mamma som fryser ner lite rester hemifrån och snällt packar ner när man är hemma och hälsar på. Annars tror jag starkt på att jag behövt leva på vatten&bröd denna vecka.

Till helgen. Jag är besviken på mig själv.minst sagt. Hur var det med det där nyårslöftet egentligen? tjaa. När man vaknar med ett blåmärke lika stort som (jag vet inte vad) och inte vet hur man fått det.. då är det inte okej.
Sen vill jag också uppmärksamma alla om att använda bilbälte! Annars kan det stå dig dyrt. 1200 kr känns inte så skönt ellerhur?
Iaf kl 8.00 ringde min älskling. jag steg upp och kände mig fortfarande en aning rund om fötterna. Men jag skulle med. så var det bara! På med raggsockar och vantar..Vi åkte ut långt ut i skogen till en sjö och Angeldonade. För er som inte vet vad det är så kan jag förklara på banks vis. Man gör hål i isen sen släpper man ner en lina som är fast virad i en raket typ.. och när den smäller, ja! då har man fått napp! Haha. 7 gäddor är inte dåligt. Och så åkte vi skridskor och grillade. O jag kan säga det.. när jag satt där runt lägerelden med Bengan, Pelle, Hein och danne, då kände jag mig som en riktig vildmarkskvinna!

OVER & OUT.

HEJ HEEEJ!

Idag har jag och charlett varit på IKEA. Köpte belysingen till vitrinskåpet som "jag" skruvade ihop häromkvällen..

Denna helgen lämnar jag K-stad för lite mys hemma i K-hamn. I morron ja.. Då blir det Harrys.


Kramis.


Handboll

Ikväll ska jag kolla på Markus som lagt undan en fribiljett till mig! Jippii! det sägs ju att han ska va grym.. så upp till bevis! =)

Alltså det här med porttelefon är jag mest glad över..för då släpper jag bara in dom jag vill men i går kväll ringde en viss person på den och visslade i den. Snacka om att jag blev rädd. Så LOVA att aldrig ringa på den om jag inte vet att du ska komma!

Tänker fortfarande på W.S


/BAAAAAAAANKS.


Hemmakväll

hette butiken ju.
Kollat på Hancock..JAA jag vet lite sen. Men den var faktiskt ganska bra. Jag grät lite i slutet. Varför är Will Smith så sexig?

GODNATT

Glad igen

jaa en sten har lyfts från mitt lilla hjärta. Jag SKA bo här. and thats it.

Ikväll är jag ENSAM igen. men jag ska nog gå o hyra mig en film på "filmkväll" tro jag visst att affären heter. Där får man låna filmen i en hela vecka! det ni. Kanske passar mig ganska bra eftersom jag alltid glömmer bort o lämna in filmen i tid. Som sagt så behöver jag inte säga mitt telefon-nummer hemma i k-hamn. det klarar mohammed så bra själv!


jag återkommer.

droppat känslan

jag har droppat känslan.


Jo så att eh

har precis haft besök av markus o fisen. mkt trevligt. funderar på o bjuda hem någon varje kväll så jag inte är så ensam=)

Igår var jag och D på IKEA. Rent livsfarligt att gå där- man vill ju ha allt. Iaf så köpte jag mitt efterlängtade vitrinskåp. Men glömde naturligtvis belysningen som man fick köpa för sig. jaja jag lär väl åka dit snart igen. Har nämlien hittat en ganska fin tavla som jag tänkte ha ovanför sängen.

neeeeeeej lite plugg nu!

Lite ledsen

men det ordnar väl sig! Hoppas verkligen det! :(

VArit i skolan idag! Så härligt o träffa brudarna igen. Snart dags för praktik. Woho!
Saknar min bästis.. som var på dejt häromdagen haha;) Du som undrar om det gick bra eller dåligt? Det gick BRA. sååklaaaart. jag tror på detta.

Helgen: I lördags var jag o falsterbo i norje och planterade 19000 gurkplantor. jaa inte själva då men fan det  var riktigt kul tycker jag! Gissa om jag har träningsvärk? Fyfan. Och ja du hade rätt. andra dagen ÄR värst. Sen på kvällen åkte jag o fisen hem till mig. Det va möjs.

Nästa helg ska jag ha lite FEST. har inte bestämt vilken dag ännu vi får se. eller kör jag på en dubbel. hehe



Nu ska jag städa! SEE YOU LATER..

i somras..

döööör

spola fram till 3.05. är det nån mer än jag som blir svag? haha http://www.youtube.com/watch?v=TF9RpNyBbHA

banks,falsterbo,elink

vilken underbar kväll! penuselin o elin har varit här o vi har fikat o pratat skit mest hela kvällen! - Jag tror han kör på slowfox! hahah.BÄSTA.
I morron vet jag inte riktigt vad som händer. Danny är en sjukling och det tycker jag är tråkigt! Charlett ska på dejt. Falsterbo ska på dejt. elink åker hem.
nej nåt kul ska jag fan göra!

herrå

Hallo 2009

Jaa det börjarde ju bra iaf, förutom att jag mår SKIT nu. Ont i halsen o mår allmänt pyton. Men men har iaf umgåtts med mina bitches en stund över en lunch. Emelue åker hem till Holland ikväll =(

JUST NU: packar jag förfullt. Jag och Danne sov i lägenheten i natt och det var mer än Möjs kan jag ju säga. Inte så mycket som behövs göras för tillfället men ska åka en sväng till IKEA på Söndag och handla bla ett vitrinskåp och lite småplock.
Så på söndag flyttar jag in på heltid. Ska bli så jävla skönt.. Idag sa pappa:
-Sara städa ditt rum.
Och jag kunde inte låta bli säga:
-Pappa.. du inser väl att det var sista gången du sa det till mig.
HAHA mäktiga känsla.