några bilder.

       

Vrålåket

I fredags var vi hemma hos hannapanna o hade lite girltalk sen kom Hannas vän med denna pärlan som vi åkte på. Ramlar du av så är du dööödens.

  

Lille Häst

Japp nu har man det avklarat. Riktigt kul måste jag säga även om jag var rätt skrajj ett tag. Började i hagen, men de lyckades övertala mig att rida ut i skogen. Det var där lille Freij började trixas lite. men det gick ju bra tillslut. Elin o Mandy är proffs. Jag körde på hela rid-outfiten. jag red dock inte i mina vita små skor för mandy lånade ut ett par riktigt sjysta ridstövlar.höhö. Althen är väääärlds :)

 

Rökeriet

MMMMMMMMMMMMMM där har vi ätit idag. Jag, elin, madde och pojkarna. jag älskar fan fisk. LAX är det bästa. Om jag känner mig rätt kommer jag hänga där rätt ofta i sommar :)
I morgon kommer det bli en mkt händelserik dag. Jag & elonn ska till Sbg till Amanda och rida. jag ska rida. undra hur det kommer sluta? uppvärmning på CoofeeHouse. Osåklart ska Alice vara med på ett hörn. Man får ju passa på nu. sista soldagen sen kommer regnet.





Keep it Real.

.

image77

Pretty Woman

Jag älskar den filmen. Var det nån som också satt fastklistrad framför TV:n igår?
Igår grillade vi. SÅ mysigt vare=) Köpte engångsgrill för vi tänkte sticka ut till Boön men kom på att det skulle nog vara ganska kallt.. så det fick bli i trädgården i stället. O idag är det lika soligt och fint. Synd att man sitter inne o "pluggar" dåå. men inte så länge till.. För mamma stina är ledig idag och snart bjuds det på kaffe o nybakade muffins ute i trädgården. MUMS. Ska bara hämta upp min kära vän Elin Jonsson som idag har fördärvat handsfacket på mias bil. HAHA.

Festen hos Madde var grym. Jordgubbar doppade i choklad var kvällens höjdpunkt.+ elins snefylla. (skånesnack och busringningar till hälften av min och hennes telefonbok). Och efterfesten hemma hos mig slutade med makaroner o en däckad hanna och en däckad elin. O där satt jag..

BILDER kommer inom kort.



Hey solong.

FREDAG

jobbat idag! hungrig som fan. farlig nu.. ni vet. I morgon är vi laddade. men dock inte på lordi. Man kanske skulle dra hem sen. men HUR KUL är det?

GRATTIS MADELEINE BILLQUIST. Vem vann tävlingen?

image76


Marängsviss

sviss..
Igår var det mys hemma hos elin. mkt trevligt.. åt glass o kollade på TV. Mycket mer än så gjorde jag inte den kvällen.
Men idag MÅSTE jag verkligen plugga. faaaaaan vad jag ogillar det. Men vissa har ju glidit runt rätt mkt denna veckan ;) ..så nu är det dags.

 

Hunnen

vilken Alice. såg ut som en kattunge. Men ni skulle bara veta vad stimmit det var innan vi kom iväg. ELIN JONSSON går äntligen o få tag på..(samma nr som innan)
Vi var och fikade på Coffeehouse också. Satt på uteserveringen i solskenet.. såå härligt. och sjukt goda baguetter.
Sen körde elonn&jag hem till benportsvägen. där blev det fika igen. vi gillar o fika.
När vi får sms låter det såhär: "asså! vilken jävla looser du är", "nuuvettdu, sms förhelvete" för mer info om de grymma sms-signalerna, kontakta mig. höhöhö

Nu är detsåhär att man är grymt sugen på HULTSFREDSFESTIVALEN. lite takida, lite håkan, lite linkin park. vi drar ihop ett gäng och drar dit tjejer!!!

I helgen blir det födelsedagsfest hemma hos Madde&Annie. Känner mig grymt taggad.


http://www.youtube.com/watch?v=XzOltpM5Hhg <--------alice

MY COOL

image72

Tiden går

idag blev det fika på kristins. hanna hade en underbar nyhet.. GRATTIS till mr X. ;)
I morron ska jag o elin till Sbg o hälsa på Mandy o hennes lilla Alice. nej det är ingen bäbis. det är hennes nya hund! jag tror att jag också vill ha en hund efter det besöket. hehehe


FOTBOLL

Idag har jag, elin, hanna, mia o sanna kollat på MAIF. underbart väder så det blev glass. SÅ sjukt törstig har jag varit hela dagen. jag är en jävel på o dricka vichey-vatten kl 8 på morgon. Iaf så hade vi sjukt kul där vi stod. ELIN & HANNA ni är världens underbaraste. Rödlöken burnade på som fan och MY COOL var nr 1. Bra där =) Festen hemma hos henne blev utan lekar som skulle innehålla tamponger med mera. men den kör vi på nästa gång.. "fan heller"


neej lite morgonpromenad och fika med jonsson&ringsö så blir allt bra.
CIAO

FEST at ELINS PLACE

yeesss det ska bli så jävla gött! Fast att jag är halvsjuk så tänker jag ta mig en bira eller 2. men jag ska vara väldigt städad ikväll med tanke på förra helgen och min sjukdom.
Sitter här o får massa göttiga låtar av A Booson. grym kille det där. Värsta festskivan.

Varit på stan med D och vi har hunnit med en del viktiga saker. måste tillägga att vi träffade elin o mia sisådär 3 gånger.



SES IKVÄLL

K-stad

i morron med elin o hanna.  FIKA o lite glid! Är du på?

Vilken underbar fikadag med jonsson. En klockren dag. Hämtade Albin på dagiset för andra gången och bäbisen blir bara större o större. alltså ingen bäbis. Han är sjukt göttig iaf. Busig också.. han är inne i trots-åldern.

Albin klättrar upp till fruktskålen..
Elin - nej albin rör inte!
Albin tar en apelsin..
Elin - lägg tillbaka apelsinen!
Albin slänger apelsinen på golvet
Elin - nej Albin! så gör man inte!
Albin sparkar på apelsinen.. HAHAHA



My Friend is back

Elin Jonsson. du är så jävla bra. FIKA snart- sitter här o väntar.. hade nästan glömt vad grym hon är på o passa tiden ;)

Jag är sjuk. i halsen. halsfluss?


http://www.youtube.com/watch?v=vOR_jq9M53c    lyssna på denna underbara rösten.. åhhhhhhhhh minnen!



buskmannen?

haha så kuligt på Hundra Höjdare. dom är grymma.




En liten avstickare!



Gym-pojkarna

lloyd banks

image68

MJUKGLASS

Idag är jag människa igen. MEN min hals värker. skitont+ att det killar i halsen. Inte bra det.
Varit i skolan, sen satt vi på torget jag och ringsö och det blev årets första mjukglass. hon åt dock ingen ;) Soligt och härligt.

Helgen som kommer blir ett besök i sthlm. GREAT.


TAKIDA -Curly Sue. BRA skit.

image66


Årets Förfest!

ojojoj.. vilken fest. där missade ni något! vi får tacka Hampus =) med lite brassastolar o vattenpipa med mangosmak som en del av oss trodde var nåt annat.. Hanna=) hahah. och ett fnitter från bosoon och oss andra som aldrig ville ta slut.. HÄRLIGT! allt började lugnt o sansat o slutade i kaos. typ. hehe.med uppskrapade armar och ett sprängande huvud sitter jag här o äter frukost o väntar på att D ska komma hem från träningen. jag har ju en sån förstående pojkvän..(eller inte) ;) Sen blir det fanimej MYS hela kvällen. du&jag danny. under täcket. sova sova sova.                                  








Nu så

jag är trött och utarbetad. jobbat på sjukan hela veckan o i morron också. känns i kröppen vill jag lova. Det man inte har i huvudet, har man i benen! men sen är jag ledig.. och det betyder att jag och min vän Hanna Ringsö ska festa till att lite granna, även fisen ska vara med på ett hörn. VI tror på lördag!


Snart ska jag & amanda upp till lägenheten i Stockholm. blir antingen nästa helg eller nästa igen. Läängtar som ini.. komma iväg från k-town. antagligen blir det att vi stannar där fre-mån. GREAT.


nu har jag också sökt till höst-terminen. jag har bestämt mig. hoppas hoppas hoppas Kristianstad.


Emelie.. JAG SAKNAR DEJ.


he på dä



Våren är kommen

Vilken härlig dag alltså. Jag o fisen satt ute på altanen och värmde oss. det var härligt det!
Jag har jobbat nuu och när jag cyklade hem från sjukan låg det en bil bakom mig o körde och jag tänkte men för i helvete kör om. Så var det DANIEL. haha. knäppskalle =)
  
 

jag har lärt mig ett nytt ordspråk.. tack vare Axel. "försök inte sitta på två stolar samtidigt, det finns risk att du ramlar emellan o då gör det ont" Fyndigt!



Var det någon som sa klädpoker?


Skön Snubbe

Igår var det en ganska sjuk dag. skulle till skolan men det blev inget med det för när jag kom dit så var jonnie sjuk! så jag promenerade in till stan på Bokia där min kära mor jobbar för att ringa hannapanna, eftersom jag glömde min mob. Så det fick bli Briggen och där var det nästintill Babyboom. Nu vet jag det mesta om att föda barn och ringsö var en kvinna som kunde sin sak.
Den bästa händelsen var gubben med tossorna, stackarn ! det gäller o va kvick med kameran näslund =)
För er som inte visste så har vi en polack i källaren, han kan varken svenska eller engelska så vi har använt oss av teckenspråk! han äter oss ur huset..nästan. mamma ville inte snåla så hon kokte 12 korvar till karln, han åt med glädje. Pappa dennis verkar vara facinerad av det polska språket.