yeeees

Helgen är här!!! underbart. denna veckan har inte varit nådig. Ikväll kmr Sofie hit! vi ska käka Pizza och kolla på Idol.
I morron blir det 25-årsfest- tror faktiskt att det kmr bli en rätt grym fest med härligt folk... =)  

GBG/Malmö

    
   


This Is It

neeej inte idag... det var bestämt ikväll men vi kör på att i morron istället. Jag & Elink =) Ikväll blir det lite avskedmiddag eller vad man kan kalla det. Mor och Far åker till Paris i morron. Ska bli rätt NICE!!! Så jag är hemma själv från tors till söndag. För Fisen kan man ju inte räkna med.. eller så kanske det blir så pass bra att både fisen och bennet kmr hit och spelar lite Monopol.
På lördag blir det 25-års fest hos Mr Aronsson. Måste komma på nåt bra att köpa. Tips?

Tungt

fy fan vilken jävla kväll.. jag ville verkligen inte. hjärtat bankade som jaa jag har nog aldrig upplevt den känslan innan. Men nu är det gjort.. finns inget jag kan säga eller göra mer.. Jag kan bara blicka frammåt- hoppas att allt detta har en mening.
Snart väntar en varm farm.

Wrong

eller? mkt som händer nu och jag vet att det är fel. men jag kan inte låta bli.
En gåta för er som inte vet vad jag menar. men snälla kan inte någon bara ge mig klarhet i detta.






Måste bara berätta att i lördags var det nån jävla idiot som släppt en rökbomb inne på Harrys toaletter. OMG. ännu ett bevis på att stället håller på att balla ur!!!!

På ons ska jag och Elink på bio. This is it. (MJ) nån mer som är sugen?




HUUUUGS

Russian Roulette



Jag ryser faktiskt lite.

L-E-D-I-G

ska till sbg alldeles snart.. ska träffa Emelie, fika och kolla in hennes och TH:s nya lya!! =) ska bli sååå kul!
Sen efter det ska jag fika med hanna-panna och köpa ett par skor som jag kollat in. 
Någon mer än jag som väntar på Jimmy Choo???


I morron

blir det en låång dag. 8-5. Tåget går halv 7. Men jag tror att det kmr bli en mkt givande dag. Även fast vi inte kmr att pilla varandra i näsan med en 15 cm lång tops-pinne som ska in 10 cm eller killa lite på tonsillerna och framkalla kräkreflexen! Hahaha. Nej imorron kör vi på SÅR. har suttit i 5 timmar med skiten så nu känner man väl sig en aning förberedd.
Men det kommer också att bli en myyyskväll med Hanna.. min älskade hanna vad jag saknar dig! Idag fick du höra hälften.. i morron får du veta ALLT! =)
 

Fan vad glad jag är just nu men..det finns en sak som skulle göra mig ännu gladare =)

O M G

Tack för en helt underbar lördagskväll mina fina underbara friends!!! Har sovit hela dagen och jag mår precis som jag förtjänar att må-

Soffipropp har många roliga hattar =)







Johan Falk

-filmerna är underskattade!!!! FY FAN vad bra dom är. Jag lovar. Ni Måste se dom! Beckfilmerna och wallanderfilmerna är mesiga om man ska jämföra. Sen måste jag ärligt erkänna att jag nog är förälskad i Frank Vagner. HAHA





IDAG

kom det.. Ett nervöst fucking jävla sammabrott!!! Ni vet när man lipar som fan men ändå skrattar? Skrattgråter. Sen att mamma la en hand på min axel och fia satt och skrattade mittemot gjorde ju fan saken ännu värre. NEJ FY FAN säger jag bara. På Lördag gäller det. Och jag SKA fan klara det. Finns inget annat.

Ska vaccinera mig mot svininfluensan snart med. I och med jobbet..  så får jag förtur. om det är bra eller dåligt vettifan. En del är ju skeptiska. men jaja.



Nej nu ska jag krypa ner i sängen kolla på film.. i morron blir det sjukhuskläderna på!


Typ

http://www.youtube.com/watch?v=fsM3Mg7Ym4A Det var bra iaf.. riktigt bra.






Har träffat Oskar-FALUN nu.. He´s GREAT!!!!!!! =) So so so happy for you my Friend. I morron är det också Elins födelsedag. Don´t forget.








HUUUUUUUUUGS

WTF

idag har det varit en konstig men en rolig dag! Marielle verkar ha fått en Dahlia och jag som trodde på en Fabian. Var helt säker på det men jaja =) GRATTIS MARIELLE!!!!

I morron kväll tänker jag bege mig till skånelandet Malmö. det ska bli så underbart NIZE. =) lämna tankarna och ångesten hemma ett tag.. Men. jag kmr hem på lördag igen, för nu ska ni få höra... Faluns FALUN KOMMER HIT!!!!!! Haha fan vad kul det ska bli! Äntligen liksom. Till o med CCP har träffat han före mig. Det är illa. Så vi tänkte dricka lite vin i Arkitektvillan och kanske att det blir ett glas på Harrys med. Men undra om man verkligen ska visa honom det där stället? Fast hur bra kan Harrys vara i Falun då?

Kom o tänka på en sak i skolan idag under föreläsningen.. Maddes kompis Olga.. När hon var 6 år och hade syslöjd så skulle dom sy ett örngott till kudden. Och så fick man brodera på örngottet med. Olgas kompisar valde att brodera in sina smeknamn. Det ville Olga också men hon hade inget smeknamn. Så hon kom på ett. Hon broderade in OLLA. Hahaha.



Sen vill jag bara avsluta med att säga att Fisen är in a relationship! Så Mr Dark.. förvänta dig en middag med tusen frågor inom kort....(dennis).

Töntarna

http://open.spotify.com/track/2NcPkdZXUg2kJKoGeEdjKr kan fan inte sluta lyssna på den. love it.


Jag skrattar idag

vi skrattar åt dig. Alla skrattar åt dig. Du har sjunkit i de flestas ögon. Du är inte den du en gång varit.. och shit vad nice det är att jag kan säga så om dig idag.




Kulturnatten

So?
Jag ska plugga hela dagen.. sen blir det Mys i höstmörkret för hela slanten. =)
JAG LÄNGTAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WEEEEEEEEEEEEEEED

Haha soffipropp=)

Nu har jag pluggat hela jävla kvällen. Så nu tkr jag minsann att jag förtjänar lite Myyys. =)
SÅ MYS!