Glädjens dag

jaa fy fan säger jag bara! I did it!!! and soffan tooo=) äntligen.. så himla skönt o ha den ur vägen.. nu är det bara läkemedelsberäkningen på lördag. sen har jag ingenting mer att göra förrens till efter sommaren då allvaret börjar igen. Peppad som fan! =)

So what happens now? INGEN ANING.. det jag vet är att jag har timmar på the hospital. men som sagt det är jobbigt att inte kunna planera sina dagar då de kan ringa när som helst. Känns som att jag verkligen vill ta vara på denna "ledigheten" nu. Soffan och jag har ju snackat om Norge.. vi får se hur det bli med den saken. Ett besök hos Hanna i Jönköping och Elin i Gävle är iaf ett måste!

Detta ska firas i helgen.. yeye vi kör på Mingel!!! Färgade aldrig håret igår.. det blir på söndag istället! Även om inte vädret tänkt gå mot ljusare tider så ska mitt hår göra det iaf ;) 






what´s the point?

herrejävlar så bra!


ompysslad

hela dagen! Började med lockning av håret hos frisören och så lite kaffe o kaka under tiden.. sen bar det av hem till Sandra för sminkning.. började med en naturlig look sen gick det mot det svarta sotiga. Satt i bara nattlinne och badtofflor ute på altanen och det va jääävlar vad kallt det var! men det var bara till o bita ihop och se glad ut. Sedan körde vi ut till vinterberget där vi avslutade fotona med en stor beige pälsjacka och en passande pälsmösse! Tror de sista bilderna blev jättefina=) Få se om jag lägger ut några här sen anners länkar jag.

jaa det är i princip vad jag gjort idag.. nu är jag trött och hungrig och har faktiskt ingen lust alls att räkna läkemedelsberäkning. Sofie jag behöver din help!!! 

I morron ska jag luncha med mia! JIPPIIH=)

shoooes

dessa ska bli mina!!!!!!


It´s ma biiirthday!!!

yayy 22 år! Herregud säger jag bara. fan jag vill inte bli äldre. det räcker nu. Jag lovar att nästa år då jag fyller 23 kmr jag att ha en del ångest om jag inte har uppfyllt vissa mål. japp så är det faktiskt.

idag har jag haft en mysig födelsedag.. började kl 07.00 då vi gick ner för o kolla hockeyn. tog täcket o kudden med mig. på två röda somande jag igen! vaknade kl 11 och åt världens godaste frukost!

Nu sitter jag här med ett glas vitt i min hand och känner mig proppmätt efter kycklinggrytan med mango chutney! mums va gott det blev. Min telefon har plingat o ringt hela dagen så TACK alla fina.. men just nu saknar jag mina bästaste vänner som fan =( önskar att ni va här nu. men som tur är så går vi mot ljusare tider (nån gång) o ses snart igen!!!!

Denna veckan är faktiskt ganska fullspäckad.. ska till frissan i morron och göra ljusa slingor. känns som det är dags för det nu. Sen på ons ska jag ställa upp för lite foto då en make up artist ska sminka mig för sin portfolio.. det kan bli kul! =)
sen blir det jobb och en massa plugg.. sista tentan nu.. then I´m freeee!!!

so long!

hade alldeles glömt bort


PLUGG

PLUGG FÖR I HELVETE!!!!!!!!!!!!!! ja jävlar. jag sätter den, fattar ni?
sådär ja då fick jag lite utlopp för det med.

Idag går mina tankar till mia.. krya på dig baby!

Vad händer i helgen då? Lust o mingla lite? Bland annat blir det lite kalas för mig här hemma.. släkten kmr!! It´s my birthday very soooon you know =)

ska snart lägga in lite bilder från helgen.. så håll utkik!

huugs

one night in stockholm

kan ju börja med mitt första stopp hos mr mike i norrköping.. mkt trevligt o träffa den mannen! Vi lagade lax och potatis o drack en del rosévin. Sen bestämde vi oss för att hälsa på mickes far, hans fru och mickes lillebror i det nya huset "palatset" dom flyttat in i. Ja vad ska man säga. Har aldrig varit i nåt finare hus. Det var kul o se dom! längesen sist. 

Nästa dag bar det av till stockholm.. mia mötte upp mig på centralen o tur var väl det! haha. vafan jag ska nog aldrig bosätta mig där.. Vi gick på stan o kollade. sen tog vi lunch på en grymt god tacobar! sen blev det lite fika på det hela.. jag går ifrån min systemetkasse (inte förvånad) men går tillbaka dit 2 gånger och andra gången hittar jag den. omg!
Sen drog vi hem till dalmasen mr haag för att invänta de andra dalmasarna linus o oscar. Sen blev det fest!!! mia och mr haag drog hem.. jag, limpan o oscar stack till grodan...... allt annat är top secret




Måndag

Jajeemään. pluggat satan nu.. tänkte lämna nervsystemet innan det blir tis! YES!

Haft en någolunda bra helg. Jobbade natten till sön. lite cash där, tack. De ringde om inatt också men annat går före för tillfället. Träningen har det tyvärr inte blitt så mkt utav. men ska försöka stiga upp tidigt i morron kanske halv 8? Är du på sofie????

Som sagt på fredag drar vi.. ska bli så skönt o komma iväg!!!


SALEM AL FAKIR!!! Jag och mia är kära i dig..



Här kmr en låt med Laleh -
http://www.youtube.com/watch?v=yMt65H8eeXs den är brao..






Already gone


Fredagsmys!

mmmm vad det ska mysas ikväll.. PIZZA och rödtjut kommer att vara SÅ rätt!! sen kör vi nog lite chicago på det hela också.
Har införskaffat mig en ny mob.. fast den kmr nästa vecka! Sony Ericsson Aino. Ville ha en riktigt bra kamera denna gången och det ska tydligen denna ha. Det är brao. Något annat som också kmr är en svart skinnkjol! Det MÅSTE alla chicas ha i sin garderob!!!!!!!!
Längtar så mkt till Stockholm.. bland annat.. =)





Nej, blir inte intressantare än såhär ikväll.. Hoppas ni får det snajsit!

CHECK

Nu är det bokat o klart! Den 12 feb drar crazybejb och lurmusen till STOCKHOLM. Men första anhalten blir Norrköping där jag spenderar fredagen hos Mr Mike. Mia åker vidare direkt. På lördag kmr jag och kvällen kommer fuckar ur totalt med 5 åttondelar av Sälengänget! WOHOOOO!!!!
 



SANDSTORM

nej snöstorm menar jag. Nån mer än jag som ska kolla PH finalen ikväll? Nu blir det KAFFE.
Jag o mia har en plan.. ska berätta om den när de sista delarna är klara! Vem vet.. både jag och mia kanske som kenza kmr kalla en viss person för Mr. Valentino inom en snar framtid ;) eller vad säger du Lurmusen?


MORN =)

igår kväll blev jag så glad så jag kunde inte somna! =) Men vet ni! Nu är jag uppe med tuppen och jag är hur pigg som helst! Visst är den känslan underbar. om ni nu vet vilken känsla jag menar vill säga!

Nu ska jag hämta upp soffan för lite träning ute i Vägga sen blir det lunch med Lurmusen!!!!!!!!!!! JPIPPPIII

New week

Jaha skulle försöka mig på ett nytt härligt inlägg men jag har inget vettigt att komma med. Skulle ju kunna skriva om helgen men då jag inte riktigt kommer ihåg saker o ting kan det bli rätt svårt. O nej jag ljuger inte för jag minns faktiskt inte alls mycket.. bara att när rosévinet var slut så var jag på toppen och snackade alldeles för jävla mycket! =( (glömde liksom lite bort att jag var halvkrasslig, och att jag skulle stanna hemma).

JAG SKA INTE GÅ UT PÅ VÄLDIGT LÄNGE!!!!! Kan nån snälla påminna mig om det? tack.

snodde denna bilden av sofie.


TACK!!!!!!