Smoke That Mauie Wowie

Jobbat ikväll.. Det tar emot att gå dit när solen steker. Jobbar till 3 i morron sen är jag ledig på Ons. DÅ blir det Sandviken och Vattenskidor med Eliio =) Något säger mig att jag kmr o hänga en hel del med henne nu i sommar. VÄÄÄRLDS =) Sen sticker hon upp till Stockholm igen och ut på landet. =(
På Lördag kmr Mr. Mike hem. Då ska han och jag dricka några kalla hemma hos mig o antagligen blir det Harrys på det hela. Man kan nästa säga att jag är lite high on life för tillfället?


Sommarflickorna Emelie & Fisen


När en dröm blir sann

Vad gör man då???????????????????

Hostmedicin

Jaa det är ju tur att man jobbar på Sjukhuset. min hosta är helt sjuk. 
Blev  jobb idag =( Men nu ska jag dra på mig bikinin o sticka iväg o sola en stund=) Det får bli lite man on the moon i bakgrunden.

Undrar om Elink ha lust att hänga med mig ikväll?


/BANKS.

Varmaste kvällen

jaaa eller.. joo faktiiskt. Cyklade hem i klänning och jag frös inte det minsta! Härlig kväll på jobbet måste jag säga. Känns kul och vara tillbaka. och systrarna är inte helt oävna med o ge mig en del syrruppgifter =)

Imorron kmr det bli en möjsdag i sandviken med elink. kl 09.00 brer vi ut oss. och jag ska försöka att inte glömma solkrämen till CCP. det gör ont att bränna näsan!




/Banks in tha building.

 

BRRR

Nu börjar det blir mörkare igen, kul!
En promenad och en loka päron + en lång dusch och man är människa igen. Nu ligger jag i fisens säng och lyssnar på musik. Jag undrar vart hon är? mor och far är på dragsö så jag hoppas hon kmr snart. hehe.
Idag har jag varit den segaste banks på länge men jag tkr ändå det har varit en möjsig dag.

Innan mörkret faller

Pappa har gjort en fin midsommarkrans till mig men den börjar redan att vissna =( så det återstå o se om den håller sig till ikväll.

GLAD MIDSOMMAR
http://open.spotify.com/track/6IiJZYMIsPH65DBaMQQzsE

B

http://www.youtube.com/watch?v=KuG4nFjHqAM&eurl=http%3A%2F%2Fiamcharlett%2Eblogspot%2Ecom%2F&feature=player_embedded

Sunny day

Min näsa är mkt utsatt när solen tittar fram.= burned. Men det har varit en mysig dag.. Varit på stan o fikat med fisen. sen mött upp Falun som hängde med mig hem och drack kaffe. Ikväll har det blivit grillning o vin. pappa har köpt en skiva- Mustach så den har man tvingats lyssna på ett tag. haha. sen var mamma och jag en runda vid minneslunden..

Källaren börjar allt mer se ut som ett hem. tror det kan bli ganska bra när det är klart. förutom dessa äckliga spindlar som bor här. igår när jag släckte lampan och precis skulle somna in. ja då känner jag hur nåt stort springer på mitt ben. jag rusar upp, tänder lampan och ser världens äckligaste spindel i min säng. jag ryser.

nej nu kom fisen ner=) ännu så länge är vi vänner...HEJHEJ


Baileys

Jag har ont i halsen. då kom mamma på att vi kunde dricka lite baileys. jatack det kändes bra men nu har jag lika ont.
Flyttat in i källaren hela dagen. snart inflyttningsfest och Booson är så klart VIP. ha ha =)


SNART BLIRE FIIIIIIIIIIILM =)

MOORE

okej ja är SÅ sjukt sugen på att skicka in denna bilden till Bingo. "Vem Fan är du?" ..Inväntar klartecken från Hanna och Emelie..



SWEDEN ROCK FESTIVAL

jaa vad ska man säga.. Klockan ringde 9.00 jag och fisen stack upp för att inhandla ÖL. Bestämde oss för en låda men när vi väl va lagt upp lådan på rullbandet kom banks på att hon inte hade pengar med sig. Fisen fick utbrott och kunde som vanligt inte behärska sig bland folk när rosenraseriet kommer ifatt henne. I sånna lägen är det bara till erkänna sitt fel och börja fjäska. och så fick banks också sina öl.
Sen kom mackan och hämtade oss, körde oss till Norje och festen kunde börja. Kvällen var riktigt lyckad och jag hoppas fisen tyckte det var en bra Present.

Nu ska jag snart packa inför LONDON. Typiskt att tunnelbanorna strejkar.. men det ska nog gå bra på ett eller annat vis.

EY BAY BAY