En Bra Dag

Fisen har fixat Körkortet idag!!! Grattis min lilla fis.

Igår var jag och fikade med Hanna-panna.. Det var så jävla Nize. (Nize är ett ord som jag och Falsterbo-falun-christine har börjat använda.. för det är så fult.) Hanna I Love you. 

Nu blir det kaffe och plugg för hela slanten..



I´ve got your number

let´s get together and feel allright!


Haha

Från min kusin Lisas blogg:
"Hörde ryktesvägen att Lotta ska börja extraknäcka som städhjälp hos vår gode morfar. Samma morfar som nu har en ny grej för sig, istället för att skjuta måsar från sitt fönster har han börjat gå runt i Mörrum och dela ut egna p-böterlappar till folk som enligt honom förtjänar det. Exempel på hur en sån lapp kan se ut: "Här kan du väl för fan inte parkera!" eller "Väck härifrån NUU!"
Han är skön min morfar. Jag gillar honom."

Eller såga ner kommunträd? jag gillar också farfar =)

GBG

Yeeees i morron drar vi till Götet Falun&Banks! Inflyttningsfest hos Madde och Cecilia. Lite shopping på det, med tanke på att min sem-ersättning kom bra lägligt! YAAAY!

Nu ska jag göra en toast.. hittade kantareller i frysen!

HELGEN HAR BÖRJAT! See yaa

Sexy Bitch

Igår skulle jag plugga.. det gjorde jag också. men sen kom Falun. Då var det slut på Nervsystemet och fram med Vinglasen. Det roligaste på hela kvällen var när elin hittade en hundra-lapp i sin högra jeansficka och jag 2 timmar senare hittar detsamma i min högra jeansficka. Sen kom mia och körde oss till IFK-gården. Därefter kom stadsbussen 310 och hämtade upp 7 pers..ett skämt?
Fast nej.. det roligaste på hela kvällen var när en snubbe kom fram till elin och sa att hon var sjukt lik Christine-HAHA.. jag har alltid tyckt att elin liknar sara sommerfeld.. Vad tkr ni?

                

Fuck Off

"Gud vad konstigt du skriver. Helt onödiga saker.Vem bryr sig vad du har för dig skriv ngt vettigt istället"

Sluta komma hit då din tönt! HEJHEJ

Friday!

Fisen is dark Brunett.
Occh nuu.. lets have some red WINE!



En dag som denna

endast en sak har varit bra idag. TH kom o lämnade min mobil. Snacka om o känna sig helt handikappad utan den.

Okej en sak till.. Micke har fått nytt jobb! Grattis!
Blir så glad när jag ser dessa grabbarna! tänker på när vi var "små" =)

Micke & Fille


Herman & Micke

L.W

http://open.spotify.com/track/2a696l3ELJuAD8sdGRaft7 
kan man somna till denna eller???? mmm det kan man.



D som i

DRÄNGA. Fyfan för denna dagen. Jag vaknade för en halvtimme sen. Gick upp, gick förbi hallen och snubblade över ett par skor ramlade ner på golvet och har nu inte bara ont i huvudet utan foten också. Nu du CCP nu kan väl taggen ändå få stå kvar?

Ikväll tänkte vi kolla på filmen män som hatar kvinnor. HEJHEJ

Undrar

om jag ska få promenera i Pildammsparken nån gång =)

http://www.youtube.com/watch?v=7rZbvi6Tj6E&eurl=http%3A%2F%2Fstinalee%2Ese%2F&feature=player_embedded#t=167 lyssna och njut..

Jag saknar
Hanna för att du är så go o pussas med
Madde för att du kallas Billy o Kevin och att vägga berg + smoke + Pripps Blå 3.5 är något som inte kmr igen förrens nästa sommar.
Emelie för att du är alldeles förlångt borta från mig.






Ja jag får väl sitta uppe ett tag till eftersom att Mr DJ kmr att smyga in efter kl 02.00 inatt. Är jag vaken då?


Kör för fa-an

stackars morsan brittmarie http://www.youtube.com/watch?v=w5MTdkPgKc8&feature=related



VAD

Hände med denna helgen? Snacka om att jag har varit slö som bara den. Fredagsnatten slog ut mig totalt antar jag. Kul hade jag med Maja och Mediha =) VAD GÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR DU? Haha

Lördagen var en Möjsdag och kväll.. söndag likaså.
Om man skulle ta det lugnt någon helg? Neeej. Sista helgen denna månaden bär det av till Götet med hela Girl-power. Jag, elin, hanna, ann-marie, lollo, emelie c säkert några fler? Vi ska på inflyttningsfest hos Billy Kevin Madeleine =) ska bli såå kul! Halva karlshamn har ju flyttat dit typ.
I morron kmr Charlett! YAAAAAAAAAAAAAY!


The Message

Okej.. nu är sommaren över. I morron börjar skolan igen! Inte alls taggad men jaja man kmr väl in i det igen. SÅ mkt jag hade velat göra i sommar men nej det blev inget med det. O vet ni? Jag är så sjukt sugen på att flytta till Malmö så det är helt sjukt. Undra varför? Hihihihahahoho=) Går det... så innebär det STORA förändringar. Därför kmr detta ta en tid innan jag vet eftersom det är mkt som ska gås igenom och redas ut. Men jag återkommer.  

Idag har jag varit på La femme och färgat håret. Blev ganska nöjd måste bara vänja mig lite. Hehe.
Klickat hem ett halsband och en klänning nu ikväll
http://www.topshop.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?beginIndex=0&viewAllFlag=&catalogId=19551&storeId=12556&categoryId=151405&parent_category_rn=42344&productId=1272063&langId=-1 



Huuuugs