mjaaa

blev lite full i skratt när jag hittade denna bilden. Exakt såhär sover VI!
nattinatti

ojjsan hoppsan

sov visst liiiite för länge! men skönt vare. Nu ska jag sätta mig på den soliga altanen för det är kaffedax och solodax(tidning) Det är VÅR i karlshamn idag.. på riktigt! nästan 14 + yeeees!

Sen ska jag in till HM och shoppa lite behövligheter. See ya there


p.s THANK GOD IT`S FRIDAY!!! =)

VÅFFEL

daaaagen! Muuums vad gott.. har precis ätit det med glass och sylt.

Det har varit en UNDERBAR soldag. I dag kom våren på riktigt! Har varit och checkat nya HM som hade premiär. tjaa det var väl helt okej faktiskt.. dock blev man crazy av allt folk. så man får väl vänta tills det lugnat ner sig lite. Briggat med mia och gjort staden med Fisen.

Kul att man fick lite mer i lön än väntat! mkt välkommet. I helgen blir det jobb på ett annat ställe än vad jag är van vid. Rehab/stroke.. hmmm. jaja det blir nog bra. Lördag 06.45-14.00 och Sön 13.30-21.30. Så visst blir det lite MINGEL.

Roligast idag var att min vän har kommit vidare till intevjun i Robinson! HAHA fatta kul om du kommer med babe! Hoopas hoppas =)



inte okej

att vara vaken såhär dags. och då ska det också tilläggas att jag vaknade för en timme sen. I soffan i min morronrock. Jag antar att jag sovit alldeles för mycket. Nu är jag pigg och ligger och väntar på att klockan ska bli 7 så jag kan sticka o köpa frallor och göra mig världens godaste frukost. För nu är jag nog frisk. Känns det som.

För att vara lite sådär djup en tidig tisdagsmorgon så känner jag mig jävligt vilsen för tillfället. Jag har två vägar att välja mellan. Just nu lockar den ena vägen faan så mkt mer än den andra. Men väljer jag inte den andre har jag en känsla av att jag kmr ångra mig och verkligen känna att jag missat något. Hmmm detta tåls verkligen att tänka på. inte fundera på utan VERKLIGEN tänka igenom och komma fram till något.. och det snart.

SÅ snart äre Pösk!!! Herregud vilken fest det ska bli. Ska försöka hålla mig tills dess. Alla fina underbara kommer hem.. Elin, Hanna, Madde och Emelie. O så klart en massa andra härliga vänner! Jag undrar vart vi blir hän? Känns mingel lockande hörrni? Vet ju en av dessa brudar som hellre vill till Harrys ;) HAHA


Sakne daaane!


Army jacket

kan int låta bli att.. got 2 have it! finns på urban outfitters och den ska bli min
=)

Sicko

faaaaaaan Maginfluensa!!! Not funny. mår sisådär för tillfället.

small and tasty

sorry folks! när en av mina få läsare klagar på dålig uppdatering så jag väl slänga in ett!

Kan ju börja med förra helgen då jag spenderade en massa tid med underbara Elin i Gävle. Lite nervi sådär med tanke på att jag inte är särskilt berest, men nu är jag fan det! =) Det bjöds på shopping och en massa fika bland annat på wayne´s där jag fick mitt andra hårstrå på en vecka i min mat. FY FAN vad äckligt. Vad sysslar folk med? Använd mösse?! När vi ändå var så pass nära huvudstaden så bestämde vi oss för fina underbara STOCKHOLM. I´m in <3!!! Checkade in hos elins syrra Frida på östermalm, 5 min från tunnelbanan. perfect! Käkade lite gourmé mat (hehe) kollade meoldifestivalen, pimplade vin och släckte törsten med Öl från Falun. Kunde inte riktigt bli mkt bättre? Jo då.. vi slängde klackarna i taket på Solidaritet och njöt av den godaste drinken jag någonsin druckitt! strawberry daiquiri.

Denna veckan har bara sprungit förbi! Har hunnit träffa underbara Hanna som är hemma. Har köpt ett par skor som jag kommer att bo i.. I think. Inatt jobbade jag M8 och vaknade för en stund sen. Ska mysa ner mig i soffan nu innan det blir dags igen. Livet är hårt.



dessa är dock från acne men dom jag köpte är från scorett och är nästan identiska! Fina va?

SOLSOL

underbara sol. men lite värme med tack! Nu ska jag och fia snart fika med kusinerna Lisa och Lotta. Ska bli såå kul=) längtar tills man kan sitta på uteserveringen men det lär väl dröja ett tag till.

Fick ett happy-call igår av min Emelie.. hon kmr nästa vecka! Och det är upp till dig räven om röda mattan ska vara framme. (Kom på tis)


NU ÄR DET HEEEEEEEEEEELG!

Happy

jaa minsann att jag är! Idag har jag och soffan varit hos Bellan i Ryd på lite mysfika.. gud vad man saknar den kvinnan!

O nu är det bestämt att jag åker till FALSTERBO-FALUN (elin) i Gääävle den 11 mars =) Jipppii! ska bli underbart! kaaanske en sväng inom Stockholm också på lördagen hade suttit fint med lite shopping och utgång? 

Jobbet ringer ofta nu.. det är brao =) tyvärr missade jag 2 tider med 5 min. en annan hann före. typiskt. men jaja de ringer igen. Jag är lite klyven about the weekend. Mamma och pappa ska till Halmstad så vi har huset för oss själv. Kanske man skulle våga sig på en liten fest? tjaa vi kör nog på det.

EMELIE KOM HEEEEEEEEEEEM!!!!!!!!!!!!!!!!!