GOODIES

haha lille lille wes.

Nu håller jag på att städa inför kvällen. moppen gick sönder precis. jag får väl ligga på golvet o skura kanske.
Jag längtar tills i morron! Då blir det fest. Jag, fisen, falsterbo o hanna. I morron ska jag vara mogen.

hörs sen

Vara vänner

http://www.youtube.com/watch?v=p6m9FDyLemI&feature=related

I morron är jag leeedig! SÅ skönt! Skavi Fika?

HEJHEJ

YOUNG MONEY

Haha om man vill se ett roligt program ska man kolla på SS. Det är sjukt bra. Ikväll var Leffe och Kenta lirarna.

Idag ramlade det in en del pengar på kontot. det känns kul.
På fredag är jag ledig. Har inte bestämt om jag ska ha en vit helg eller inte. Men vilket är härligast då?





/sara LL

Gold Digger

SEMLOR.
gillar egentligen inte det SÅ jättemkt. men det är ju dagen idag.
Eftermiddagen har varit helt underbar. sutttit i solen o snackat skit.
Jag måste erkänna att jag idag har inhandlat en Jacka. Fia.. säg inget till mamma.

En sak jag har funderat på. Om jag sätter i halsen när jag äter här hemma så är det över för mig. Vem ska rädda mig? Grannen? men om inte han är hemma då? Jag o chal har iaf bestämt om så ske så ringer vi tillvarandra. är det knäppt-tyst. då vet vi. Fast då är det nog ändå försent?

Sen en annan sak som hände inatt. Det lät som nån var o drog i mitt brevinkast. jag blev skiträdd. där låg jag i mörkret. jag vågade knappt andas. DRA MIIG i grusen det var längesen jag vatt så rädd.
Tänk om man hade hört att nån bröt upp dörren. Hade ni som min klasskompis gjort dragit fram dammsugaslangen o varit redo för attack? Eller hade ni legat kvar o låtsas sova?




HEPÅDÄ

p.s snart ska jag hälsa på Madelene Kevin K.W Billquist.


Möjsig=)

http://www.youtube.com/watch?v=F8MSBtBop1U

Idag har jag varit på sjukan med rutan.  I morrron är det skola sen ska jag fasen shoppa lite. Jag känner det. att det är dags nu.



Kramiss

Killen från Göteborg..

http://www.youtube.com/watch?v=LrAqYt3WCJo

När jag är färdig nurse skulle jag kunna tänka mig att flytta till göteborg. jag tror det är härligt där. men ja man får se. det kan hända mkt på 3 år.
I går var det kul. det roligaste på hela kvällen var när hockykillarna kommenterade våra band. Jag var lite osäker där innan jag skulle gå ut så jag frågade dennis. hann inte ens fråga förrens pappa sa SARA vad är det för nåt du har på huvvet. ska man ha det så?..suck. Killar vet ingenting.

tänk.. ettt samtal sen är man på toppen av humöret igen=)
GODNATT FOR FUCK SAKE. Ir hur det stavas.

fuck off

känner jag för att säga. fast att jag fyller år idag.

fuck off

känner jag för att säga. fast att jag fyller år idag.

Singel-ligan

is going out to night! i kväll är vi en härlig blandning. Lite Kalas här hemma först. sen blir det jaa.. Harrys. Haha. jag vet inte men jag börjar gilla stället lite mera nu. Mkt folk som ska ut. o det gillar vi=)

ikväll kör vi indiantema Ir vad sägeer du falsterboo?






SEE YA LATER

FY

helvete vad äckligt! Står ute på balkongen. hör ett kråkande ljud som kommer allt närmre. helt plötsligt blir himlen svart. tusen miljoner kråkor(?) flyger över mitt huvud, cirkulerar runt runt som sen sätter sig i ett kalt träd som sedan ser ut som en stor svart buske. o där sitter de o låter. jag ryser!!!
Såhär är det varje kväll. VAD ÄR DET OM?

Nu ska jag storstäda. tänker på bästis. att jag saknar henne. min lastbilschaffis..

Fruktsallad & CCP

haha. jaajemän fruktsallad och bigpack det är grejjor det. besviken på plugghästen.

vaknade kl tio av en skrikande falsterbo. UPP O HOPPA LLOYD BANKS. ohhh. ja det var bara till o stiga upp. sen begav vi oss in till staden för lite lunch innan min praktik. Var inne på MQ idag. jag blir lessen att min börs är tunn.
Nu sitter jag här. jag är helt slut. o snart ringer klockan igen.

I helgen åker jag hem till K-hamn. Jag fyller nämligen år. såå vi ska ha lite kalas.







VI HÖRS
/banks.

kunde

verkligen inte låta bli o kopiera detta stycke från en. För jag känner igen mig fett mkt. haha. jag är alltså inte ensam om detta. Falsterbo nu kan du sluta mobbas.

"Kan man bli beroende av att dra sitt hår under näsan.
Att först tvinna det.
För att sedan dra en slinga under nästippen om och om igen.
Detta fullkommligt söver mig"

Vad är det om?

mmm hey

I morron kommer mamma o pappa. det ska bli mysigt tkr jag.

Kv'llens meoldifestival var lysande. ja nu 'r jag k'r i måns zelmerlöw ocks[. fast det har jag varit ett tag. han 'r 22 [r. det 'r sjukt. hans framtr'dande var sjukt. kolla reprisen.

i bakgrunden ser ni spotify. sjukt imponerande. SPOTIFY IS DOPE.

sjuklingen

elink är sjuk:( men vi har pratat av oss läääänge i telefonon. hon berättade för mig att man kunde "koppla" samtal. det tkr jag låter roligt.

Alla <3 dag

idag har min moster lotta varit o hälsat på! hon är cool. känns precis som att sitta prata med en tjejkompis=) Vi har benat igenom den biologiska klockan. haha. Sen fick jag en present oxå. för jag fyller ju år snarrt.

Igår skulle jag o C bara dricka lite vin och chilla. Är det någon som kommer ihåg den gången C stod i hörn o grovhånglade i 2 timmar? knappt jag. haha jaa vad ska man säga? Nu är jag nykter o redig. så nu skriver jag det här så att jag kan bli påmind om att mitt nyårslöfte börjar gälla från o med NU. and thats for sure. börjar bli pinsamt nu tkr jag.

Snart kommer min nästa fikagäst. ELINK. oh vad jag har saknat dig.




Fredagen den 13

otursdagen?



Helgen: blir relativt lugn. jag o C tänkte köra på en liten barrunda ikväll. ingen krydda på det!
I morron blir det möjs. och vad det innebär, ja det får man se.
NU: frukost. Senare falsterboooooooo.

hejhej.

OKEJ

nu är det såhär att banks ska också skaffa Spotify. det verkar ju himla bra och om denna mannen kan fixa det gratis så är det ÄNNU bättre=)


Somebody´s birthday

Idag fyller lillemannen 3 år! Grattis säger vi till mini-falster.

Det verkar som att det varit min tröttaste dag idag. MEN det gör ingenting för att i morron är jag ledig och sen kommer helgen. I morron känns det som en hel-fika-dag. Eller vad säger du?

Hittade den hr bilden. Vad händer? Föresten.. så längtar jag sjukt mkt efter rocken. tänk att sitta där på ängen i solskenet.. OCH lyssna på Volbeat..frågan är om man verkligen sitter ned då?

Nej ikväll blir det Knutby-serie. missa inte.


SS

ikväll känns det som en TV-kväll. "halv 8 hos mig" och Semestersvenskar.
tkr det är synd att dom 3 B:na har åkt hem.





Hörs sen.


Ikväll

kommer min lillevän=) tänkte visa honom House of bagels because it´s the new place to hänga på om kvällarna. Möjs.

Mitt natt var minst sagt svår. somnade halv 3. vaknade 4. inte bra när klockan ringer 05.30. så banks kommer somna som en stock ikväll.

Förtillfället är jag arg på fisen. jag har köpt en klänning som hon ska köpa. därför kommer mackan o hämtar den snart. Sätt in pengar nu sa jag. -Finns inga sånna. säger hon. Jävla räls-käft!!!!







Sen vill jag bara göra dig uppmärksam om Sex and the city-filmen. Sjukt bra. jag skrattade och grät. killar ska också se den!
HUGS.

Solen

skiner! underbart.
O glad är jag för bästis skull=) halleluja!


XOXO

någon som såg gossip-girl ikväll? Jag fick iaf fjärilar i magen.
Nu ska jag gå o hyra en movie.

T-baren

is the shit. Riktigt bra drag igår =)
Började kvällen med lite förfest här hemma. TH, emelie o charlett. sjukt var det. micke han hade jög med sig så det både räckte och blev över. av bilderna att döma kan ni förstå ungefär hur mitt tillstånd var.
I morse mådde jag som jag förtjänade plus lite till. det blev frukost på house of bagels och chokladtårta till söndagsfikat. haha. hur var det med oss fattiga studenter?

      

HELG

skönt.. idag har jag städedag o snart ska jag träffa min älskade emelue från holland. YES!

Igår var det ganska roligt på praktiken.. det bästa var när jag skulle ta tempen i örat på en liten gubbe.. efter frågade han: Var det ditt finger du tryckte in? då kunde jag tyvärr inte hålla mig.

Idag blir det lugnt.. lite lets dance och kanske en flaska vin. För att i morron blir det T-baren. o det kommer absolut inte att bli lugnt.




HEJ HEJ

the weekend.

i helgen har jag varit hemma. skönt. ville nästan inte åka tillbaka hit. men när jag öppnade dörren var allt som vanligt igen. men det har varit mysit hemma. jag o fisen kollade på benjamin igår. fia brukar inte var den som fäller en tår eller 2 men denna gången gjorde hon det. (sorry) jag däremot var iskall. nästan. Ja jag är kär brad pitt. och will smith för den delen också. jag vill också bo med brad pitt i en säng. 
Ikväll har jag kollat på P.s i love you. vet inte riktigt om jag kan hålla med alla om att den är hur bra som helst. men vacker var den.
Lördagen bjöd på liveband på hotellet. det var grejjer! halva min släkt var där typ=) sen drog vi vidare till Harrys. o sen kom vintern. o fy fan vad kallt det är nu. 

i morron börjar praktiken. hoppas rutan är en sjyst handledare.




HEJHEJ