Rökeriet igen

MMMMMMMMMMMMMHMMMMMMMMM jag och Young Buck va där idag o åt lite lax. Ska man äta fisk så ska man äta det på Vägga Rökeri.

image126

En dag vid Miån

    


YOGA

idag har elins fars fru visat vad dom gör varje morgon. sjukt bra det där annika =) Innan vi körde hem så svängde vi inom donken. såna lass är vi. sen körde vi upp till coop forum o ställde oss på parkeringen. där käkade vi upp att. smygare..HAHA. elin ville inte att dan skulle få reda på det. Men likförbannat kom han på oss. men dadde är snäääälll.


I morron ska jag tvätta bilen. jippiiiiiiiiiiiiiiii.

DAAAAMN

---> http://www.youtube.com/watch?v=jUv1BH5AImA

På fredag ska jag o mandy kolla på balen. ska bli kyl. På ons fyller snäckan 20! så på lördag blir det fetefest =) Man kan ju alltid hoppas på lite Poolparty? vad säger du S?


Mors Dag

Vilken Möjjsig dag det har varit. Vaknade 1. inte helt ovanligt men idag behövdes det verkligen. Jag o fisen var hos Elonn igår o kollade på eurovision -aldrig mera. somnade som en stock sen. Iaf så har vi varit på Rökeriet idag the family + fammo & faster gunnel. mkt gott. men det var skitmkt folk så vi fick vänta länge.
Sen var vi o kollade på fotboll. det var också nice.
Och nu ska jag o fia krypa ner i soffan o kolla på FILM.
HALLA.


http://www.youtube.com/watch?v=nR0l9YRSBq8


Min dröm

Inatt har jag drömt nåt sjukt. kommer bara ihåg vissa delar av den. Som att Rihanna ramlade ner från ett tak och dog. Jag och fisen var i nästa sekund och rotade i hennes byrålåda och tog en massa kläder. Kan någon tyda denna dröm tack?

Fisen


   

Maskerad

Jaa vilken kväll. Sjukt rolig! Jag & Elin begav oss vidare till Tobbe och där var det ännu mera fest. Myggbett. Ont i rompan! Var det av studsmattan eller mitt o tobbes fall?

Här kommer några bilder från Maskeraden!

         

MMMMMMM

image107

Måndag

visst märker man att det är måndag. Sjukt trött idag. sova sova sova. Men jag har hunnit vara hos frissan iaf. det kan man ju lixom inte missa. :)
I lördags var det fest. Började på hotellet, fortsatte till hannas brors lägenhet, och avslutade med Harrys. Det sistnämda kunde man som vanligt skippat men är man på att så är man.
Igår var den bästa dagen på länge. Vi var ute i Långasjön o myyyyste. sen körde vi till mörrum o gick en sväng på marknaden.
Ikväll ska vi nog ta en liten fisketur. sist jag fiskade fick jag 7 st. men de var så små så katten fick dom. höhö. Men jag har det i blodet. det är jag säker på.





crazy

image99


6/5

Sitter på Altanen o äter frukost. Solar lite granna. UNDERBART. Ska snart hoppa in i duschen och sedan umgås lite med min vän E. vilken Lirare!. Annars händer det inte allt för mycket. lite plugg ska väl planeras in under dagen. för jag är ju så himla upptagen!



Snart dags för första doppet. Är du på?
image97

Kollevik

Idag har jag varit i skolan. provet gick åt pipan. Jag sket helt enkelt i att. orkar inte. Sen snabb-fikade jag på Kristins o gick en liten sväng med hännah på stan. Därefter körde jag o madde ut till Kollevik där grabbarna Booson & company satt o rökte pipan o pimplade kaffe. EN MÅNDAG! ;) Madelene Billquist kunde inte låta bli.....

O nu har jag lagat mat. Stolt över mig själv. Vad händer ikväll? Vill du va med mig?




   


Poppin them thangs

yeeeah.
Igår var det en sjuk dag.. igen. Typ sommar ute.  jag o elin körde in på mc-driven när jag fick syn på "snubben". Skrek rakt ut gjorde elin o burnade förbi beställningsluckan rundade mc-driven o körde rakt ut i gatan. ATT inte jag dog. vi körde in på Lidl-parkeringen o där hämtade hon andan o började inse vad hon nyss hade gjort. Elin Jonsson det är bara du som kan göra sånna galna thangs.





Idag har jag jobbat. Strålande väder nu o snart ska vi på PICKNICK på sju-kulle. det är grejjor det..















Make Love In This Club

Valborg var helt okej.skiiiitkul hos billquist. Varför har jag ett blåmärke på rompan? Lyssnade på världens hit. Kanske kan bli partylåten 2008? När jag o Madde var 10 år gjorde vi en skiva. med en låt. Oskar skrev den o vi sjöng. Den heter "Jag i skogen" Den går ungefär såhär: Det var en gång, jag minns inte när, jag var i skogen o plocka bär. Det kom en björn, jag ropar skit, sen sa jag kom inte hiiit. Björnen gick, jag var rädd, ingen skada blivit skedd, aldrig mera jag går i en skoooog. HAHA för mer info, kontakta mig.