See You In My Nightmares

vem är vaken och vem sover som en stock? Helt utslagen i min säng.. får jag plats liksom? FAAAAAAALUN för helvete.. men jag måste ärligt säga att hon ser söt ut. hon ser så fridfull ut. det finns bara en person till som kan se så fridfull ut=) Mister som var här idag. som killade mig på ryggen tills jag somnade. Det är därför jag är vaken nu. jag som skulle vara trööttt tillsammans med elin. ja jag skriver mister för att dom som inte känner mig vet inte hur det ligger till, det kan tros en massa som kanske inte är sant.  men ni som känner mig vet och vissa av er är inte helt okejja med det som försigår.


EMELIE KLARADE LASTBILSKÖRKORTET! Och nu är hon på väg till Tyskland. =( saknar dig redan.

FIKA

med Mr Dj nuuuuuuuuuuu=) Sen kmr falsterbo!!! The ring is ON!

MMMMMMMM




Pappa Dan är på lyxkryssning till Tallinn och mamma cecilia är i GBG. Och vem har låst ute sig? Jo Falsterbo-falun. haha. Jag tkr Dan´s förslag att ta in på Solvalla var en utmärkt idé.

 
Älskar den enas röst. 
http://open.spotify.com/track/2ZU2pgdHQ77c2ri92A3C1A

I stundens hetta

det är så helvetesvarmt här så jag funderar på att göra som Eblin. Lägga mig på golvet under sängen. Ja just det. sängen. hade jag sovit i källaren hade det inte varit ett alternativ. Men nu sover jag i (mins) Fias säng. brukar göra det nu förtiden eftersom hon inte sover hemma!!!!!!!! jävla unge. komma hem hit här o äta och sen dra igen. hur sjyst är det? vad fan ska jag göra då? nej jag får helt enkelt se det positiva i att jag kan låna hennes kläder utan att hon vet om det.
O nu när jag ändå är mitt uppe i ett roseraseri kan jag ju berätta om Gittan i tvätten! För helvete kan du nån gång bjuda på ett leende? NEJ tror inte det. -Kan jag få två klänningar? NEEEJDA.. för när jag var på praktik för fyra år sedan tappade jag bort mina kläder- och det verkar gittan inte vilja glömma. varje gång jag ska gå dit så tänker jag nej nu jävlar ska jag vara riktigt otrevlig och minsann kräva att jag får 2 plagg till jobbet. men såfort jag drar upp dörren så står hon där bakom disken med djävulsblicken.. och jag sara lloyd försöker mjuka upp med ett glatt leende.. helt förgäves.

Jaa det var väl ungefär det jag ville säga klockan 2 på natten.

Fotboll

ikväll har vi varit på fotboll jag, madde, nicke och Staffan =) det var rikigt nice. solen sken och fladder på den!
Sen körde jag hem till elink möjste lite och nu är jag hemma igen.
GITTTTTTTTTTT HEEEEEEEJ

Gummagården

jaa lite Rehab över den gården. Älskar o vara där. Jag och elink hade en riktig mysdag. låg o somnade i sängen och lyssnade på lykke li. Fullkomligt söver en. http://open.spotify.com/track/382ol6Yp9nnfvRE2CIuzin Kleerup då? MMMMMMMM.

Tillbaka till verkligheten.. Jobb idag och i morron. sen 2 dagars ledighet.

HÖRS SEEEEEEN

WAY OUT WEEEEST

nu kör vi.. en dubbel denna helg

borsta de vida

oj oj oj låter som ett fint ställe... men nej jag ska bara borsta tänderna.


Jo vad hände egentligen i oktober?

Ikväll har jag umgåtts med den bästa. Den som man har mest roligast med och den som liknar mest en själv. Falun Falsterbo Jonsson. Hoppas att mr.falun kmr i helgen. Daps.

Nu känns det som att sommaren börjar gå mot sitt slut. Vad fan hände liksom?
Jag är så sugen på en roadtrip. Nån som vill hänga med? Första augusti typ.
Sen tänkte jag faktiskt åka upp till Mr.mike. har ju inte varit där på 2 år.. det ser jag fram emot.


Idag

vaknade jag tio i 7. jag börjar kvart i. vem skrek helvete rakt ut och väckte resten av huset? Jo jag. fan jag hatar att komma försent. speciellt till jobbet. men det var lugnt så jag kunde pusta ut.
Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla nya HM-katalogen. Sen ska vi grilla. Jag hoppas fisen ska vara med. saknar henne lite nu.. hon är hos Mr. Dark heeela tiden.



Fuck off

Hur fan kan man lura sig själv så många gånger? Men nu är jag så äckligt trött på att inte veta att jag inte bryr mig längre.


Bilkyrkogården

Japp där har vi med Cosmodels varit o fotat idag. Jag är fan helt jävla slut. kallt och regnigt men det var ett grymt ställe att leka på.
Igår var jag dränga. Det var typ smoke that maui wowie hela tiden. men torsdagen var ändå värst.
Nu är det över. För mig iaf. Ska krypa ner under täcket och möjsa lite nu.

HÖRSSS SEN


-SCANDIC HOTEL

Jaa vissa festar till att lite extra. haha snacka om att bli förvånad. Det är nåt visst med Hällarydare. =)
Kvällen igår var riktigt rolig. Det var beds are burning och getingstick. jag fick två stick och stackars robert som redan har tjock underläpp fick alltså ännu större. tror hans överläpp försvann där ett tag.
Varit så jävla seg idag. ingen orkar laga mat så det får bli drive in.

Nu går vi ALLLLLL IIIIIIIIIIIIIN!!!!!!!!!!!!


JAG


färgade håret häromdagen lite mer ljusbrunt. Men nu sitter jag här o funderar på om jag ska göra det ännu mörkare? Vad tkr ni?


Nu

ska jag ut o se heaven at night =)


Ett Faktum

Jaa jag behövde det. Som ett slag i ansiktet, precis som jag ville egentligen. Nu känns det fan så mkt bättre.
Och ni fattar 0 om vad jag menar. kanske lika bra. fast tråkigt för de nyfikna.



Nu känns det som att man verkligen bör byta namn från crazybejb till nåt mer acceptabelt...=)

Jag hoppas på receptionisten Falun ikväll.

MMMMMMMMMMM


Nu kan man säga

Ready for whatever!! Nästa jobbpass är tisdag kl halv två! FIIIIINT.


BLICKEN

blicken blicken blicken blicken blicken blicken!!!!!!!!!

Have you ever been to heaven at night?

Nää tror inte det. Jag är på riktigt kid cudi-humör just nu.

ANnars då? Jodå jag jobbar o sliter. HE HE. Hänger vid ån en del. dricka vin och käka jordgubbar (som elink tagit med sig) kan vara bland det bästa. Snart har vi festival här.. det ser vi verkligen fram emot.

vi har att så så länge HEEEEEEEJ


L-E-D-I-G

Man får väl dra på sig nåt snyggt för snart kmr Falun!!!!!!!!!

Baksmällan

Japp.. jag, falun och jerry körde till Ronneby city för att kolla på baksmällan nu ikväll. SÅ jävla rolig. haha. Den rekomenderar jag!
Asså denna helgen har varit helt underbar. I fredags kom mr.mike hem till mig. vi drack lite sen kom jerry och tin. Vi stack till RiverSide som det nu så fint heter. (åbron) där satt vi och hade det mkt trevligt. I går var vi hemma hos mig och käkade "the old gang" sen blev det Harrys.. Vi dansade som aldrig förr och man träffade så många härliga människor som är hemma nu över sommaren. Jag var riktigt drängafull. men det var det värt. Vi cyklade hem jag, falun och jerry. tog oss en varsin säng och vaknade upp halv 12 i morse. sen gick vi i "pyjamas" ända fram till kl 4. MMMMMMMMMM.

    

Jerry och Falun pallar körsbär..