Good Morning!

vilken härlig morron att vakna upp till! Det är faktiskt redan så pass varmt på balkongen att man kan sitta där o äta frukost. Nu väntar jag bara på KAFFET! Eftersom jag inte har någon Tidning så läser jag numera massa bloggar på månarna!. haha det tkr jag nästan är bättre.

Jag är ledig så har du vägarna förbi give me a call.







Hörs sen!

GET YOUR FREAKO

Jag tog xtra lång sovmorron och ringde några viktiga samtal. Sen blev det staden. Köpte lite basic-things och fikade med IC och Malin.

Inatt drömde jag om Heidi Klum och att jag skulle förlösa hennes tvillingar. sjuukt verkligt! känns typ som att jag känner henne nu. HAHA

Tänkte på det innan.. att jag har 3 människor i min telefonbok som jag alltid kan ringa när jag bara vill småprata lite.. typ som på vägen till Maxi när det är sent och mörkt ute.. TACK för att ni finns! charlett, micke och elin!


IT makes me

HAPPY.

Ljummen vårdag i K-stad. Slutade 12 efter ett givande möte med Sören eller vad säger ni bitches? haha. På något sätt ser man ljuset i tunneln nu. Presentation av arbetet på tors, Tenta på lördag.. bara några timmar senare öppnas Baja päron-flaskan och uppladdningen inför T-baren har börjat.

Just nu väntar jag på en mysig liten lirare! O ja ni vet vem jag menar my friends =)
I morron är jag ledig! Så jag tänkte faktiskt unna mig en mini-shoppingrunda på stan eftersom pengarna har ramlat in på kontot och jag redan betalat in räkningarna.



The Weekend

in Karlshamn har varit minst sagt underbar. Men.. den har innehållit en DEL plugg. Nu är vi äntligen klara!
Iaf så har vi grillat varje kväll och bara ätit en massa gott.
Igår var vi på rökeriet och skulle köpa glass. men det var lite väl kallt ute vid havet så stack in till torget istället. Sen hyrde vi film och möjste.

Fisen har visat alla grejjor hon ska ha på studenten. OH jag vill också ta studenten igen! Var det inte den underbaraste tiden?
Näää nu ska jag dricka kaffe med mamma! Sen ska jag och fia ut o köra en sväng. Pappa är sjuk så jag tänkte köpa hans favvo-choklad.. då tror jag att han blir jaa.. god och glad KEXCHOKLAD!


  

Dumheter?


Bättre sent än aldrig!

Jag vill börja med att be om ursäkt för min dåliga uppdatering. Men denna veckan har mitt liv varit Mayhem. Min lägenhet har speglat mitt inre. STÖKIT. och med detta vill jag säga att Vetenskapsteori SUUUUUUUUUUUUGER.

Idag har jag brännt mig på näsan. Vi har suttit ute nästan hela dagen. Nu är jag hemma i Karlshamn och ikväll grillade vi och hade det riktigt mysigt. Denna helgen ska jag inte TA. vilket känns mycket bra. Tänkte svänga inom jobbet i morron och hämta ut mitt schema innan jag ska begrava mig i plugg.

Just nu är jag på Melissa Horn-humör. helt otrolig röst.. man ryser nästan.


HEJHEJ

O-M-G

I LIKE THIS


Mayhem

du vet att det blir mayhem..

http://www.youtube.com/watch?v=Wv0FwUt1mLg

Spikmatta


någon som provat det? JAG! snacka om att jag blev yr i bollen sen. haha. dessutom har Scarlett masserat mig i en timme. Så jag var helt out of space. Sov i över en timma hos henne. Kanske att jag behövde det? 

Snart kommer min lille lirare! jag har faktiskt saknat dig en massa..





http://www.youtube.com/watch?v=A9rLqHBaxBg




I LIKE THIS WEEK.

Påskfirandet

is over! jag ville faktiskt inte åka hem ikväll. men nu när jag väl sitter här så är det ganska skönt. Jag har ätit en massa god mat och träffat en massa härliga människor.

I morse var jag och pappa hos Farfar. jag har inte sätt hans nya lya så det var på tiden att jag kom o hälsade på! han bor i ett område med små servicehus bland gamlingar som har hemtjänst och så. min farfar är också gammal men han behöver inte hemtjänst. Jag tror han känner sig lite King när han startar moppen, medans de andra går runt med sina rullatorer.

Nu ska jag fylla på min garderob.. har nämligen med mig lite saker som jag snott från fisen. men det vet hon såklart inte om.





SOV SOV /Banks



Talk To Me

http://www.youtube.com/watch?v=X2hvkiuxRAE denna är ganska grym.



Kalas

nu har jag varit på 80-årskalas och jag är så mätt! det var mycket varmare i swingtown än här- så vi satt ute och lapade sol.


Kom på att jag drömde om en viss person i natt.. som det var längesen jag saknade. känns typ som jag är kvar i drömmen.. så jag saknar fortfarande. jobbig känsla- vet ni hur jag menar?






hörs sen

Sunday

HALLLOOOO. Vad jag mår bra idag!
Igår var det en mkt trevlig dag. Jag vaknade av att Ringsö ringde mig. Jag sa att jag varit vaken en stund men jag ljög ;) haha.
Llite över 11 hämtade den spanska väninnan upp mig för vi skulle fika med alla brudar på briggen- och det var så mkt härligt folk där! senare körde jag och Falsterbo till Sbg för en avskedsfika med Elink. latten på coffeehouse är sjuk! Sen kom min lille vän jonas och joinade oss en stund. =)

När jag kom hem skulle jag o fisen laga chicken. mor o far skulle till Hotellet och äta, så när dom gått satte vi på Volbeat och skruvade upp volymen på max.

Klockan 7 kom taxin som körde mig till "skogen" där "slottet" låg. Vi var 18 tjejer. jag kan ju säga att det var ett jädrans kacklande på alla så musik var inte aktuellt. men det var riktigt trevligt. Drack lite rosévin o käkade morötter. härlig kombination.
Hotellet var jaa.. sisådär- hälften i våran ålder och hälften i 50års-åldern. Pappa bjöd på drinkar och mamma satt snällt vid sitt bord med sina vänner. Så det gjorde inte så mkt att dom var där. HAHA. vad elak jag var nu.. men mamma ska ju alltid upp o dansa och speciellt när det är liveband som spelar. 
Efter en stund tyckte jag o Elink att det blev lite lamt så vi drog till Harrys. Men det roligaste på hela kvällen var nog när vi skulle åka hem till mig. Tror jag ringde taxi 50 gånger. tillslut gav vi upp och jag sa till elin att jag tar fan första bästa bil som kör förbi. Det var en turk? jag började prata om påsken och jag tror inte riktigt att han hängde med där elin? haha-

HEJ HEJ

Glad Påsk


I just know

what I don't want.

Nu vankas det Påskmiddag hemma i Karlshamn! Oh vad jag har saknat pappa dennis mest av alla. Nu sitter han ute på Boön med "grabbarna" haha när ska han inse?

Serri! jag tkr det är skönt o va hemma.

jag återkommer!

jag vet inte

men nu nar mr carter har skaffat blogg k'nns min sa gammalmodig och B. Jag funderar starkt pa att g;ra en uppfrachning. jag maste bara lara mig bloggens olika funktioner. men jag tror inte att ni kommer bli besvikna.

som ni marker 'r mitt tagent bord helt CP igen.

Röda bussar

antagligen blir det en tripp till London efter sweden rock. jag är så sugen!!!!

Härom dagen hörde jag några mammor prata om hur de grät när deras barn flyttade hemifrån. Undra om min mamma också gjorde det? jag vet att hon gillar mig lite för jag får alltid minst 4 burkar med mat med mig hem.

Sen måste jag bara säga en sak till. det var på praktiken. Det ringde en dotter till en gubbe som låg där. Hon frågade hur det var med sin gamle fader. Rut svarade med sin breda skånska. - Joo da han har det så bra. Han ligger inne i sängen med Snobben i handen. Dottern: VASADU? Rut: jaa asså snoBBen, serietidningen du vet. Dottern trodde att rut bytte ut B:na mot P. O gissa vem som höll på att dö av skratt?

High on life

Yes I am =).
ikväll har jag varit hos Scarlett och lagat mat samt lånat hennes tvättmaskin. eftersom alla tider är upptagna de närmsta dagarna. snällis är vad du är!

Oh det underbaraste är att Elink är hemma igen! Hell yeah! Funderar på att bjuda hit hela ligan på tors då det är T-baren. Passar det dig hannapanna? ingen fest utan salongsberusade på lite rödvin?



Sen är det faktiskt så att jag är serri sugen på STOCKHOLM!!!!


Arne 75

idag fyller farfar 75 år! Haha han är så jävla skön min farfar. När jag ringde innan så sa han: det kändes som det var 25 jag fyllde när jag vaknade i morse!.
Min farfar är en skåning. en gång hade jag min kompis madde på besök. när farfar kom så skrek han- HALLAO EVA! Precis som att han kände henne.

jag o fia har precis upptäckt tjusningen med bob dylan. Pappas idol. han kommer bli mäkta stolt när jag o fisen börja nynna lite låtar.


T-baren

OMG va kul det var! 3 förfester. systrarna banks & caarne, charelett och rimfjäll. ajaaj farlig komination. TH är den bästaste människan jag känner!hahah. Handbollslaget var ute och jag har aldrig sett mackan så spidad.
dansade
lucka
dricka i baren
lucka
lucka
lucka
sen gick jag hem.
Fia o emma åkte taxi från t-baren till karlavägen!!!!!!!!!! för faaan fia.
I morse gick vi till maxi o köpte fruktost. sen chillade vi. o nu har dom åkt hem. lite skönt det. och vet ni vad jag gör nu`? ligger i min soffa med täcket o kudden.

hörs sen tjaaa


jahaa

då är det bara till o vänta in my friend, göra en smoothie och sätta mig på balkongen. (om det inte är för kallt) Jag är ju uppe med tuppen idag! Och jag känner mig dunderpigg!
 SEEE YAAA helgen har bööörjat!

thats not my name

jag sitter p[ balkongen och dricker kaffe. OCH DET E SAA varmt!!!!




satt o softade rökade en feet.



inte jag och charlett då men några ynglingar. sorgligt men sant. hur kan man då?
Vi har ätit lunch i parken idag. Denna dagen har varit den bästa på länge.
På fredag ska det också bli fint väder. O då är jag också ledig.. OCH DÅ kommer Falsterbooo=)