Guitar Hero

yeees det spelar jag och daniel nu. sjukt kul men det är svårt. D är vansinnig haha- Ikväll har vi lyxat till det lite med oxbiffar och klyftpotatisar och så klart pepparsås. Jag har varit duktig o sprungit en runda ikväll. Men det är roligare o springa med danny fast att han puschar på mig hela tiden o jag blir verkligen galen av det. det är bäst han är tyst=)

I morron ska jag till skolan vid 8-10. Sen ska vi nog hitt på nåt kul. Och vid 4 tiden ska jag o mandy fika. Ska bli myyys det.





Good night

En officier och en gentleman

Igår vad jag o senekovic ute o åt lite pizza. Sen bestämde vi oss för att besöka Loch Ness. Det var jag, sofie och ett gäng skidderöuvar =) hehe nej men, i slutet när vi skulle hem kom det rätt bra folk.
Och nu har även vi provat på drinken Lennart-

Jag har sett VÄRLDENS bästa o vackraste film. Ni måste fan se den om ni inte har gjort det. helt underbar. Det är verkligen en sån film som man ryser i hela kroppen. Är ni en sån som jag som gärna fäller en tår lätt kan jag garantera att ni också kommer o göra det till denna.  "En officier och en gentleman" Looooove.




söndags slapp.. ska nog ta o springa en runda ikväll med danny. Vi har blivit riktigt duktiga på det!


heddå-


Goodbye my friend

Japp sitter här o väntar på att maten ska bli klar.... sen kommer elin. det är dags för farvälet.. ska bjuda henne på lite coffee och riktigt STOR kram. Hon åker kl 2 inatt.

Har jobbat hela helgen o var på kalas igår hos Lotta som fyllde 16. Jag bokstavligt talat grät av skratt när vi tittade på videos från när vi var små. När vi gjorde Spice Girls- och fia var så söööt.

Sen kom danne. Alltid lika trevligt. han är bäst han-


Håller på o ladda upp bilder från THAI på facebook. O snart kommer nyårsbilderna från Båstad.

Puss o puss
                 

Fredag igen

Varit i skolan en stund idag sen blev det briggen med elin. vi blev rent av chockade för det var fullkomligt fullsatt. Tur att det inte var riktigt så fullsatt när jag, fia, kusinerna lisa & lotta o så lilla farmor var där! För eftersom min farmor är så himla go o göttig skulle hon naturligtvis ta kort på oss. Och inte nog med det, hon skulle själv  vara med på bilden så hon sprang o satte kameran på ett annat bord o sen sprang hon tillbaka o vipps så blixtrade det tiill. haha pinsamt=)
Iaf så var det mysit o fika med elonn. hon åker ju på måndag och ohh jag vill inte!!! men men så är livet. hon kommer o vara en jävla pippakaka när hon kommer hem.. o det är ju kul för henne!!! ph.
Fick prova på Dans bil på hemvägen. blev nästan lite bilfantast där ett tag. vi var helt enkelt tvungna att köra ett extra varv för o känna på turbon- haha.

nää lite maud nu!


Det är så logiskt alla fattar utom du,
du har inte en aning,
att jag tänker på dig precis just nu

Hannas feeest

Var mer än OK kan jag säg!!! Riktigt go förfest hos hannan. Och riktigt go sallad! Det tackar vi mamma Åsa för =)
Sen blev det såklart Lorden eller nej föresten numera Harrys. Eller varför inte Lord Harrys?
Efter Lorrrden så blev det naturligtvis Marrrrinan. Sen åkte vi taxi hem. Hörde mig lite snabbt för om hur mycket resan skulle kosta till jämshög. Ojaaa det var på tok för dyrt, så det fick bli min egen säng.
(Bilder och videoklipp kommer inom kort. dvs när min usb-sladd ligger i brevlådan. Jag ska snart ringa o skälla på dom.)

Idag har jag varit i skolan o pluggat lite. Sen blev det en snabbfika med althen. Ojojoj vilka planer vi har framför oss. Stockholm nästa.. Är du på?

Och snart åker min kära hjärtevän elonn till Lanzarote. I minst 2 mån. Akta dig för norrmännen!!!



tre bilder från annies camera..