Valborg!

Nu blir det snart lite fest! Här hemma hos systrarna lloyd=) blev inget Lund.. var inte så sugen på det längre. Dessutom kommer Falsterbo-falun hem ikväll! WOHO!


We like?
http://www.urbanoutfitters.co.uk/Reformed-Polka-Dot-Playsuit/invt/5126461795679&bklist=icat,5,shop,womens,womenscollections,nauticalstyle Yes We dooo:)


Tycker vi kör en ganska så stillsam valborg.. Eller?









fin helg

min helg började i onsdags.. då det begavs sig till Jönköping. Halleluja!! vilken stad och vilken fest! Och min fina Hanna bodde så jäkla fint! Skulle inte tackat nej till det placet ;) Iaf kom hanna och mötte mig på stationen och så gick vi hem till henne och åt en kycklinggryta som hon kokat ihop. Sen vare det bara till o korka upp! fest fest och åter fest. Jag mådde som jag nästan aldrig mått dagen efter. Men när klockan slog 6 blev jag människa igen och då vart det på flaskan. Club caj!! Dagen efter åt vi en gudafrukost. Tack Hanna kommer snart igen!

Kom hem på fredagen så stack familjen på afterwork där vi mötte upp halva släkten och åt en massa gott! Sen kom Dane o vi kollade på en film som hette Hurtlocker, den rekomenderar jag.

Igår var vi på picknick i Alltidhult. När vi kom hem hade anders fixat grillat och jaa jag säger då det.. finns det NÅGOT GODARE? Nej! På kvällen blev det bastu och mys.

Idag har jag jobbat kvällen och jag blev kallad för lill-stina av en patient. HAHA. Folk brukar ju fråga om min mamma jobbar på Bokia. -Ni vet om att ni är lika va? NEEJDAA får bara höra det varannan dag typ.

Veckan består av jobb fika och frissan.



Hannas förslag om att lösa problemet med mitt linne. hahah=)

Afterwork med massa gotte!

Alltidhult

På tors är jag helblond igen =)

slutligen vill jag tipsa om dessa braiga låtarna
Timbaland – If We Ever Meet Again (Featuring Katy Perry)Gaby – My Show, TV Rock feat. Rudy – In The Air, Ice Mc – Think About The Way 

Grillning

har stått på dagens schema... MUMS! jag och soffan grillade på hennes balkong idag o åt en mkt ljuvlig sallad till..  soltimmarna var våra!

Jag är gränslöst rastlös! Har bokade 2 biljetter nu. Den ena tar mig till Jönköping i morron då klubb kaj och rosé står på schemat med min spanska väninna hanna ringsö! inte en dag för tidigt! eller vad säger du min vän? ;)
Den andra biljetten tar mig till Norrköping och Stockholm den 13 Maj.. det gäller o vara ute i god tid för att få fatt i de billiga biljetterna. Jag är inte rik, det ska ni ha klart för er!

Nu tänker jag trotsa ovädret och bege mig ut på Strandpromenaden med Mr!

SO LONG


vilken

underbart mysig kväll med mia och paulina =) fick smaka på den gudomliga kräftsoppan mia kokat ihop. Sen bakade vi kladdiga cookies-HALLELUJA!

I morron kör vi som vanligt lördagsfika på briggen. Fast som vi snart byter ut för Rökeriet istället! Eller vad säger ni? Sen kör vi på lite fest tkr jag!

den här sidan gillar iaf jag
http://howto.freshnet.se/ 


NATTI NATTI

piiiip

Nu har vi köpt båt!!!! Jippiii =) som vi ska köra i sommar flickor! ska bara få mig en lektion först innan pappa släpper ut mig på havet själv. haha.

Idag har jag tagit det så lugnt att jag skämms. Så nu ska jag följa med Fia till Motiva och vara lite nyttig. Sen ikväll blir det myyyyyyyyyyyys

p.s Någon mer som sett paranormal? jag blev rädd. men inte så rädd som mitt sällskap ;) kanske beror det på att jag höll för öronen hela filmen?

SÖlvesbååj

Suttit på balkongen med filtar och massa kaffe o prat.. utsikt över havet ;) haha såå fint de hade det! Och som vanligt skojar micke så man håller på att skratta ihjäl sig! HAHA



yaaaay

på ons nästa vecka åker jag till hannapanna=) För att känna av lite äkta studentliv. FEST och FEST står på schemat! can´t wait!
Nu står lasagnen i ugnen och snart kör jag till emelie o th!

SEE YA


Tror

faktiskt att Jönköping är spikat.. sorry emelie jag kan inte vänta på dig! Måste ju hälsa på min lilla Hanna och se hur hon har det. Fy skäms på mig som inte kommit tidigare!

Idag har jag umgåtts med elon.. hehe jaa det kan man nästan kalla det med tanke på att vi snackade i en 1 timme och en kvart för att vara exakt! Kul vare. Sen har jag lunchat med Mia.. fick bli grillbaguette MUMS. men tyvärr inget utesittande för solen var ej framme. Men kanske i morron? Då ska jag fika med Bellan och Soffan. Sen om inte jobbet ringer så ska jag vidare till Sölvesborg hos emelie och TH. jippiiii!
Jävla mycket ska tycker jag!!!

Nu ska jag mysa ner mig i den blå soffan för sista gången- på tors kmr vår nya läckra skinnsoffa!

.....

I am so fucking sad right noooooow! 6 jävla veckor tills emelie kmr hem. PLEASE WOMAN! skit i bbb. (bruden bröt benet) jag vill ha dig här NU. vi ska ju på roadtrip!

pratade med elin johanna jonsson ikväll.. blir nog STOCKHOLM snart igen! Can´t wait! by the way så ska jag skicka in mina paper till karolinska och sophiahemmet i morron. jag blir inte riktigt klok på det hela så jag lär väl få slå en pling också. Bara så ni vet så är det den 15 på tors! det är ett viktigt datum för er som vill komma vidare i livet;)

"hold your horses" som fisen säger.

står inte

riktigt rätt till? vad gör jag? sitter och målar naglarna i väntan på att EL CLASSICO ska ta slut. myyysa. en lördag? äääsch. jag behöver lugnet. Pallar inte mingel pallar inte ens denna staden. JAG VILL BORT HÄRIFRÅN och det är nuuuu!
Idag har vi firat Rune som har fyllt år.. underbart god middag som mommo lagat och jag blev så mätt att jag fick lägga mig on the sofa.

I morron är det Jobb som gäller 14-21.30 det är brao. Nästa löning blir det till att unna sig en shoppingtur till kära malmö! någon som är på?

tills dess vilar mina ögon på de här 
http://www.topshop.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?beginIndex=0&viewAllFlag=&catalogId=19551&storeId=12556&categoryId=198492&parent_category_rn=198488&productId=1646168&langId=-1 ska jag, eller ska jag inte?


THAILAND

jajemänsan! Men inte ännu på ett tag.. närmare bestämt i dec-jan! Jag var inne på resebyrån efter jag och fisen suttit på Briggen i 2,5 timme.. avnjutit en skagen och kaffe i solskenet. HERREGUD vad skönt det börjar bli. Men vi kör på dunisar ett litet litet tag till ;) Iaf så blev jag så jävla sugen på att åka NU direkt.. men vem blir inte det? Nu ska vi bara ta reda på när vi börjar ha lov med tanke på att både jag och min mysiga resekärlek går i skolan. Pallar inte ha en massa plugg med på resan. no way!

I söndags var jag på Barnakälla! vilket underbart place! 4 stycken badtunnor och 2 små bastu som var byggda som stora öltunnor i trä.. Grillade kött och åt världens godaste potatissallad! en massa alkohol att förtära och säger jag att jag inte på var på flaskan igen så ljuger jag.. Sexig(a) badpojk(ar) i speedos och en massa mys.. haha=) nej men det var riktigt Nize. Vi skulle dra ihop ett gäng i sommar kanske? stugan har 16 bäddar.. få se till o fylla dom med tanke på priset för en dag och natt!

Snart är det Valborg.. som troligtvis kommer att spenderas i LUND. Riight?
I morron blir det hard work work och hoppas hannapanna kan slita sig från sin kärlek och umgås liiite med mig innan hon drar tillbaka till Jönköping? Hanna? =)


briggen

avklarad.. första ölen är knäckt! nu väntar vi in kvällen och sticker på FF hos christopher j!
Vi ses i Mingelvimlet!!!!!!!!!!

Vackert!!!!


PÅSKMIDDAG

jaa jag är så mätt att jag rullar fram. Vaknade hyffsat pigg idag fast att jag var hemma halv 5 inatt. Vad sysslade jag med egentligen? Kunde ju inte lämna CCP i sticket fastän att jag gjorde det ändå sen. Men vi är vänner idag och ska brigga nästa vecka. Visst CCP?
Hade en trevlig kväll på den nya nattklubben. Tyckte dock att det var lite för många småttingar (förlåt) men på lördag tror jag Nattklubben club mingel kommer att vara gryyyym! Tur att vi har förköp brudar för 50 min i kö palla vi inte en gång till! "HELT OVÄRT" som madde säger! haha. Var kul och träffa that lady som numera bor i Amsterdam och är hemma på en kort visit. Elin kom också igår kväll överraskande nog! Happy happy!
I morgon ska vi sesas kl 11.30 på Briggen alla flickorna, sitta på uteserveringen och intaga en öl i solskenet. Låter inte alls så fel va? Sedan fortsätter vi partyt!

SEE YA THERE!!!!!!!!!!!!!


Matrix reloaded... stackers pappa fick en gren i ögat så nu sitter han med sina snabba solbrillor inomhus. haha. i bakgrunden kan ni skymta vårt pågående projekt. Tapseringen är färdig. NU lägger vi golvet.