FEST hos Beckiboop

igår bowlade jag o daniel. jag är grym i början.. sen går det bara sämre o sämre. jag är USEL. men det var kul iaf.
Idag har jag fikat med miss Billquist. O Ringsö kom med på ett hörn- o sen helt plötsligt fisen. men dom jobbade så det blev bara en snabbis- När vi satt där så såg vi på långt håll att två gangsters var på väg. men helloo det var ju tvillingarna. hehe. min snygging.

NU laddar jag.. BECKIS fest. jag vet hur det kommer att sluta! for sure.. ellerhur hanna? haha.

  

image49

Våffeldagen


det hade jag glömt bort att det var idag- men jag slängde ihop en smet o gräddade några våfflor. Glass&Sylt på med. mumma det. Just nu är det House. Jag sitter här o Danny meckar med sin nya mob. Sony Ericsson W890i, rätt grym ändå. Blir nästan lite sugen på en sådan. men neej. måste spara. Jag o MAndy ska ju till Stockholm snart. Shoppa lite oså stureplan så klart- hehe.

Snart kommer en del grymma videoklipp-missa INTE.




Hej so long.

emmes nya lya


SNÖ

men nu skiner solen. Sitter hos D. Vi ska snart gå ut en runda o köpa Florsocker för vi ska göra CornFlakes-kakor. Snuskit goda o onyttiga. Superenkelt!

50 gram magarin
nästan 1 dl florsocker
1 msk kakao
2 msk sirap
Cornflakes

smält magarinet på hög värme i en kastrull, ta bort kastrullen från plattan o rör ner florsocker, kakao o sirap o sen ner med cornflakes. Häll sedan upp i bullformar o sätt ini kylskåpet i 30 min. Sen ÄTER du dom.

I lördags var det fest- sjuukt kyl!

Nu har mor o far kommit hem vilket betyder att kylskåpet är fullt! höhö. Jag o fia ska få en sak sen. Undrar vad det kan va? En kyckling till?

haha


Lyssna noga

I morron är det FEST. Först lite THAI o sen lite förfest himma hos oss. Man tror på gänget Ringsö, Billquist, Althen, Hansson, Persson, Fia & jag.

Idag har jag jobbat. Likabra det i detta pissvädret! Jag o fia bestämde oss för hemkörning idag men ingen jävel kunde lämna. - Minst 10 pizzor.. OKEEEEJ. Nä så vi cyklade till Donkan istället. O det var djuriskt. Snön piskade i ansiktet, menvi kunde inte annat än skratta.

Nu ska jag dammsuga o sen hoppa in i duschen. Ikväll blir det Kärlek.

Påskmiddag i Mörrum

Jaa idag har jag o fia var hos farmor & farfar o ätit lax. Mkt trevligt! Satt o pratade om allt möjligt o vi kom in på att när farmor var lika gammal som mig hade hon redan 3 barn. Rätt sjukt ändå.
O min farfar är fan världsbäst! Han var hos tandläkaren idag o helt plötsligt försvann tandläkaren o där satt farfar i stolen o gapade. O efter en tid undrade han vart fan han hade tagit vägen så han gick ut o letade. När han kom till toaletterna stod ett gäng tandläkare utanför dörren o fifflade med nåt. Då visade det sig att en gubbe hade låst in sig på toaletten. Men som tur var kom farfar med en planka o bände upp hela dörren så till slut kom den stackers gubben ut. Som tack för besväret slapp farfar betala tandundersökningen som skulle kostat 500 spänn. Hehe.. ett litet tips för er som vill slippa den dyra avgiften.

Nu sitter jag här alldeles ensam- fia ska snart till markys. nåja jag får väl hitt på nåt, om inte annat finns det väl nåt på TV. Det är inte lätt o va svensk, som farfar sa.



HEJDÅ

Fest mitti veckan?

Nää inte riktigt.. men nästan kan man säga. Vi ska ha en liten "vinkväll" o käka lite gott. Sen får vi se vad som händer =) Man får lixom passa på nu när päronen är borta.

Igår var jag och D o bowlade, jag vann.....inte. Sen när vi kom hem frös vi så hemskt så vi drog fram madrassen o kuddarna och la oss framför brasan o somnade. Det där kallar jag världs.


I morgon ska jag o fia hem till fammo o faffa o äta lax. Mums!


Bilder

     

Jag & fisen

mmmmmm idag är det vår dag. Mor o Far har övergett oss... de ville inte ta hand om oss längre. Så nu ligger de säkerligen o steker på en strand någon stans på Teneriffa. Men vi tycker att det är rätt supergött ändå. Förtillfället ligger det två bakade potatis i ugnen och snart ska vi steka lite meat.

Helgen har sett ut såhär: Fredag thai-reunion hemma hos Emil.(bilder kommer upp) Lördag jobbedag och idag Söndag jobbedag. Jag tror jag börjar bli lite sjyk. men jag vet inte. nåt är det. Jag skulle varit taxi igår men det hela slutade med att jag satt jämte Ann-Marie i hennes "Pimp -bil" och lyssnade på You don´t know och senare begav oss till Harrys. Ringsö, Billquist, Althen och Hansson det är Onsdag kl 19.00 som gäller.


senare ikväll ska jag träffa denna supervärldsligt underbara människa. Du ääääääääääääää bäst

    

image25

.

image24

Vårväder

i ca 2 timmar. men fy farao vad härligt det var! Vi spelade lite poker i solskenet på altanen som snart ska rivas. Kommer nog bli fint det! sen ska vi kakla om i tvättstugan o ha ett badkar där. Gissa vilka som kommer slåss?
Innan dess var jag o hanna o fikade. vi hade en del o prata igenom. chai-latte är något som numera står på schemat. GOTT.
Efter det åkte jag o danny till Boön. vi hade varm oboy med oss. o precis när vi kom till lilla ön så försvann solen. Det blåste riktigt ordentligt men vi hittade ett bra ställe.

Nu sitter jag här o pluggar lite.
CIAO.



                                                                                                  
           

20 år

japp då var man inte längre tonåring! stort det! höhö.

Nu har man avklarat två kalas och en FEST. Det var verkligen kul på festen men tiden gick så fort! O fisen kom in på Harrys. skitkul hade vi. Systrarna Lloyd ägde nästan hela dansgolvet ;) TAck så mycket alla som kom med presenter=)
Dagarna går och det känns som man inte hinner med alls. Går ju i skolan lite och jobbar en del.
Och så umgås jag så klart med min baby! 1år nu. sjuuukt vad tiden går fort.
Thai saknar man grymt mycket. Man insåg inte hur bra man hade det förrens man kom hem.
MEN vilken känsla det va o komma hem då! SHIT. Jag gick typ runt i huset o bara log. hallå lixom tre veckor är ju knappt ingenting.

den svarta fodralklänningen satt perfa! o nu harjag skickat efter 1 par skor, en sjömanströja och en klänning. Tänkte göra som alla andra o visa de här nån dag.


CIAO