Something else or...

SOOOOOL i morron! Yes. Och gissa vem som är ledig? Jo jag!
Så att i morron blir det till att luncha i teaterparken och hänga på uteserveringarna =). Njuta och ta vara på ledigheten när det är fint väder.. framöver kommer man ju sitta inne och lyssna på tradiga föreläsningar. hehe.

pratade med fisen innan.. hon ska ju som sagt ta studenten i sommar. istället för o köra på smycken som hon ändå kommer få miljoner av tänkte jag köpa en biljett till Sweden Rock. den dagen Volbeat spelar så klart. det kommer vara helt crazy tror jag. banks & young buck + volbeat. ajajaj.

Pratade med en lirare innan som jag inte pratat med på jättelänge.. kinapuffen Micke TH. Antagligen blir det T-baren på lördag. Kommer nog bli bra med folk. Handbollskillarna kommer o vara där.. bland annat det här födelsedagsbarnet!




NU SKA JAG GÖRA SMOOTHIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

maskerad?

njaa
http://Waspish.bilddagboken.se/p/show.html?id=348792373&directlink=1

http://Waspish.bilddagboken.se/p/show.html?id=348789058&directlink=1 

här satt vi mest hela tiden men det var mysigt tkr jag. bålen var suverän!

hejhej

O-M-G

Hade en mkt trevlig kväll med IC och maja i fredags=) men igår kan ha varit den värsta dagen på riktigt länge.. jag mådde pyton! tkr det är ganska konstigt för jag drack inte alls så mkt. men jag var väl bara klen helt enkelt. iaf så spenderade jag halva dagen inne på toa och resten i sängen. sen kom Mr och hämtade upp mig för jag behövde skjuts hem till karlshamn. körde inom mc donalds och det var inte förrens då jag mådde som en vanlig människa. jaa sen skulle man på att igen.. hem till sofie där det bjöds på bål men banks drack med måtta. sen blev det harrys. elin var tokfull och banks kunde lika gärna stannat hemma.
Nu sitter jag o fisen o väntar på söndagssteken och rabarberpaj. sen ska vi kolla på Twilight. det tkr jag ska bli mysit=)
jag föreslog just att vi skulle åka ut till nytorpet och dricka kaffe men fia är en sån LAThund. så nu tänker jag ringa min bästa vän.

vi hörs senare.

CLASS

Ikväll ska IC & Banks göra Class..jaa adam tensta är ju som sagt en b-gubbe så vi skippar den lille. haha

nu ska jag till systemet! Ikväll tänker jag köra jag på vin.



HETAST JUST NU: Knock you down


Är det inte vårväder ute får man iaf låtsas att det är det!


Sitter o softar röker en feeeet

haha jaa vad härligt=) solen skiner men det är ändå rätt kallt ute!
nej nu ska jag bege mig ut på äventyr.

hörs sen

Helgen

P[ fredag blir det antagligen chill out eftersom Adam Tensta kommer o vara d'r. tror det kan bli grymt.
Sen [ker jag hem p[ l;rdag f;rmiddag f;r att umg[s med mina v'nner. Harrys is the place to be. Harrys kommer numera att ha 22 som adersgr'ns vilket jag tkr 'r skitbra.

Idag har jag betett mig som en riktig husmor. jag har st'dat, tv'ttat och lagat mat. n[ja.. kokt potatis iaf.
Solen har varit framme men gud vad kallt det var!!!

som ni merker har mitt tagentbord flippat.

hej so looooong

Robinson 09

drama drama drama. Jag har stora förväntningar på årets robinson. tror det kommer o vara riktigt grymt.
En sak som är säker. jag hade inte klarat mig utan mat. det vet gud och fisen.

Jag har 4 dagar kvar av min praktik. fatta vad tiden har gått fort? Som sagt så ska det bli skönt att slippa behöva gå upp kl 05.15. Det känns som att mitt liv är kejs för tillfället. ingen ordning på någonting. men det blir så när man har praktik på nåt konstigt sätt.

denna låten blir jag glad av!
http://www.youtube.com/watch?v=Vu9uqqnsEQ8



Nån har lite mer flyt än vissa andra...



ALS-galan + möjs

Måste säga att galan var riktigt bra.. fruktansvärt känslosam.. jag ville bara gråta rakt ut eller jag gjorde typ det. usch. men den var samtidigt fin. Nicole har ju en röst som inte är av denna värld! O min lilla ELINK rockade ASS haha.
Sen körde jag o fisen till donken. där mötte vi upp 2 killar som vi sedan körde street-racing med. nää nu ljög jag lite.. =)

Idag har jag ätit lunch med falsterbo på Gourmé Grön. sedan körde vi hem till mig o fikade o sen åkte vi till hästarna. o sen åkte vi hem till elin o drack kaffe igen.

O nu är jag hemma i K-stad. En mamma är bra för då får man mat, En pappa är bra för då får man pengar, En syster är bra för då kan man sno kläder... he he.

   

JA

Nu är jag fruktansvärt arg på mig själv. Slutade 4 idag. Tog sats från the dark CSK hospital och klev ut i ett soligt/vårigt Kristianstad. Trots att det blåste så njöt jag verkligen. Vårkänslor javisst! fick ett ryck o ringde charlett. Promenix i Teaterparken. Glömde bort hur jädrans trött jag varit under dagen. så trött att jag skrattat till ett flertal gånger då det inte riktigt varit passande. men vafan? jaa iaf så när jag kommer hem blir jag påmind om den där tröttheten. tänker att jag ska bara vila lite i soffan. VAD GÖR JAG? SOMNAR så klart. vaknar kvart över 8. detta är så typiskt mig. Hoppas verkligen jag kan somna sen.
I morgon ska jag nämligen åka hem till Karlshamn. Jag ska på en Gala som kommer att handla om ALS.. tror att det kommer o vara en mkt berörande gala. Jonas Gardell kommer att vara där.. och jag tror det kan bli riktigt bravo.

Sen så har jag hittat ett par skor på scorett. ja jag är helt crazy i dom. fast för tillfället är dom slut. dom var så wanted så dom får beställa hem mera. tänkte att ni ville veta det!


GODNATT

BADASS



Just nu är jag så sugen på o handla massa grejer. oh. jag tkr inte om o gå med namnet fattig student. Mest sugen är jag på saker till lägenheten. men saken är ju den att jag flyttar i mitten av Juni. det känns jättekonstigt. så snart får man börja leta igen. Men jag tkr ändå att det ska bli roligt på nåt sätt. inte just att flytta hem i huset utan alla som kommer hem i sommar. det är nog det bästaste. cykla ut till vägga berg med engångsgrill o pripps blå- Ir vad säger du madde? haha. sen tror jag mr mike kommer hem i sommar oxå. han är verkligen en nära vän till mig fortfarande om ni inte visst det. tänk att vi har kännt varandra sen vi var 7 år. blev tillsammans när vi var 14 år. 2 år där. sen rond 2 när vi gick på gymnasiet. fast då var det inte så seriöst. ibland typ haha. men iaf hoppas jag att jag får hänga med denna mannen i sommar.

Oldies..
 

Ikväll är det halv 8 hos mig. Nu vill jag avsluta med denna bilden. här vill jag helst av allt vara just nu.

Om

min mamma skulle se denna bilden. då skulle hon säga: "Sara Lodd den där blicken känner jag igen"

Glömde säga det innan att elin ska vara med i en musikvideo i helgen... o jag är så stolt! =) SHAKE THAT ASS.

The weekend.

Har varit alldeles underbar.. I fredags var fia här. det var jättekul fast att hon blev arg på mig en gång.. undra varför! haha. förlåååt fisen.
Igår var en av dom bästa dagarna.. var i Norje hemma hos Elink. Jag ääälskar o vara i det huset. Dom är så familjära och det är så mysigt där.. Vi kollade på melodifestivalen och åt laxsoppa, drack vin och sen gick vi en runda på en liten fest. O dansade. Nyktra! =) haha mmmm det var världs det.

Har känt mig lite down på sistone men just nu känns det faktiskt riktigt bra. känns som det är mkt roligt som kommer att hända framöver.

Var ute på en lång promenix innan.. hittade en sjö. haha. ibland borde man gå liiiite längre än bara till MAxi.



Hörs sseenn.

Lurdag

Just nu kollar jag på The hills. oh det är SÅ bra.
Nu längtar jag till kvällen.. för då kommer min älskade Elink o det kommer att bli vääärlds!

HEJDÅ

hejhej

snart börjar "klockan halv åtta hos mig" Undrar vilken som vinner?

Disktrasan från Norrköping

haha varför har du hållt det hemligt?

I morgon kommer fisse!! =) Det tkr jag ska bli jättekul!


"Patrik från garderobskön"

idag fick jag veta att mina luckor från i lördes är större än jag trott haha.

Kollade på that 70´s show innan. fan vad jag skrattade! Jag älskar Kelso o fez. minns när jag o fisen låg i soffan när vi kommit hem från skolan. då kollade vi alltid på det. o vi höll på att garva brallorna av oss varje gång.

Nu ska jag hoppa in i duschen sen tänkte jag dra mig till House of bagels. tänkte spendera kvällen där =) I morron är jag ledig! Det ska bli skönt tkr jag. Trots att jag bara sov 4 timmar inatt så är jag ändå pigg. Kan ha med vädret att göra=)

OKEJ jag är en aning avis på den där amber rose. Gissa vem hon har satt klorna i? aaa just det..


Fist of zen

sjukt roligt program! jag skrattade som fan. Det gick ut på att ett gäng killar skulle göra olika saker för att vinna pengar och dom fick inte skratta eller prata! Iaf så var det är ett mkt underhållande program.

Idag har jag varit i hemstaden plus sbg. jag har hunnit med en del. det är bra.
Denna veckan är det åter igen praktik som gäller. jag börjar bli mätt på att klockan ringer halv 6. Det är tur att tv-kvällarna finns. jag lever för SS, the hills, GG och greys anatomi.
Jag är såå sugen på att åka o hälsa på billy i helgen men jag kaaaan inte :( fattig student juuu! Förlåt Billy!


Sätt Dennis

inte min pappa då ju förstår ni väl.
Igår var det T-baren. Varför är det så roligt där?
Jag har minnesluckor! Men så full var jag inte? konstigt det där.
Efterfesten skedde hos IC. Det var trevligt tkr jag. Nästan grannar juu=)
Skumt sms fick jag inatt. men lite roligt också!
Snart kommmer det en bil o hämtar upp mig. Det tkr jag är bravo för jag är VRÅLHUNGRIG.
I morron ska jag till synsam o kolla synen. har sett märkliga saker nu förtiden.

vi hörs!


/Banks

Heja Obama


japp jag har böjat läsa Mr obamas pocketbok. men jag har ännu inte kommit såå långt. så jag kan ej förtella om den är bra.
I morron kmr det o bli en mysig dag. Bästis kommer på förmiddagen sen ska vi göra stan. sitta på Darins o njuta över saker. Blir inte bättre. inte för fem öre.


När jag stod ute på balkongen upptäckte jag att grannarna har fest. Bäst för dom att de är tysta. (ett observandom)