Back

tyvärr kmr inte det fortsatta skrivandet vara så intressant för er som inte är intresserad av sjukvård. hehe. nu ska jag ägna mig åt min praktiktid. ska bli skönt att skriva av sig lite.

Är just nu på Capio City-kliniken i kristianstad. Långa dagar men tiden går ju hur snabbt som helst! Har faktiskt slutat kvart i 4 de senaste dagarna och det är iaf helt okej för mig.
Schemat är uppsatt och jag ska bland annat få vara med på en del operationer som de utför där. Vet inte om det har med att göra att det är en privat klinik jag är på men men tror iaf inte att de opererar på Brunnsgården? haha. På fredag blir det op av en tå.
Min handledare är jag definitivt mer än nöjd med ännu så länge =) hon jobbar som distriktsköterska då och även som BVC-syrra. Så idag har jag jävuuulskt ont i mungiporna.. de är ju så söta de små bebisarna så man kan ju inte annat än le! Fick mäta en liten bebis huvud vilket inte blev så lyckat då hon hade en aning problem med att ligga still. haha. 

Nää faan jag tror detta kommer bli så jävla bra!!! Pressen finns där.. mer än någonsin men jag tror aldrig heller att jag sett fram emot en praktik såhär mycket!

Sofie vi kmr klara detta galant =) När kmr du hem till mig och dricker kaffe?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback